Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ελευθερία Μητροπούλου: Μια όμορφη Θεσσαλονικιά στο modeling

Κατάγεται από τη Νύμφη του Θερμαϊκού, που έχει αναδείξει μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας. Δεν θα μπορούσε να... ξεφύγει και η όμορφη Ελευθερία, η οποία έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει στις πασαρέλες και να λάμψει στα φλας. Με την υποστήριξη των ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτή από τα πρώτα της βήματα, έχει βάλει μοναδικό στόχο την επιτυχία της στο μόντελινγκ. 

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 20 ετών και Καρκίνος στο ζώδιο (όπως, εξάλλου, και οι συντοπίτισσές της και top models Κάτια Ζυγούλη και Σοφία Χρυσοχοΐδου).

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Εχει σπουδάσει κομμωτική και αισθητική, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτά, καθώς την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ. Εχει προκριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές για περιοδικά μόδας.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών. Με τη βοήθεια του τότε πρακτορείου που την αντιπροσώπευε πήρε τα πρώτα εφόδια για να συνεχίσει και -απ’ ό,τι φαίνεται- ήρθε για να μείνει.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να καταξιωθεί στο χώρο του μόντελινγκ και να διαγράψει τη δική της πετυχημένη πορεία.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν είναι μία, μας λέει, αλλά πολλές... Εμ, Καρκίνος είναι το κορίτσι, φουλ στις ευαισθησίες.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το shopping therapy, αλλά και με το καλό φαγητό. Καθότι νέα κοπέλα, έχει μεγάλο κόλλημα και με το Internet.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Σε κλαμπ και μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Θέλει να είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί της και να γνωρίζει τι θέλει. Οσον αναφορά το παρουσιαστικό του, τον προτιμά μελαχρινό. ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...