Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Πένυ Παπαγεωργίου: Πρασινομάτα μάγισσα

Την Πένυ τη γνωρίσαμε το 2006 από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια ξεχώρισε με τη συμμετοχή της σε επιδείξεις Eλλήνων σχεδιαστών μόδας. Αλλωστε, είχε κατακτήσει το στέμμα του Best Model της Ελλάδας. Χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή της στον «Πρωινό καφέ» ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που υπεραγαπά, και εργάζεται σε γνωστή εταιρεία κοσμημάτων. Η αλήθεια είναι πως λείπει πλέον από τον χώρο της μόδας ένα δυνατό χαρτί - όμως, δεν θα σταματήσει να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις μέσα από τα επαγγελματικά της βήματα.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε ένας άγγελος με δύο πανέμορφα καταπράσινα μάτια. Η Πένυ κατάγεται από την πόλη των Σερρών, τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα κοσμημάτων.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Εχει πτυχίο από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, το 2006. Την ίδια χρονιά την απολαύσαμε στον «Πρωινό Καφέ» ως μοντέλο. Για την Πένυ το 2006 ήταν σημαδιακή χρονιά, καθώς στέφθηκε Best Model in Greece.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να κάνει μια ωραία οικογένεια.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν μπορεί να αντισταθεί στο shopping, είναι λάτρις της μόδας και φετίχ της είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες και τα αρώματα.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τον άνθρωπο που έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της. Η αδυναμία που του έχει είναι μεγάλη.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στο «Ernest», στην παραλία της Θεσσαλονίκης για πιο χαλαρές στιγμές με την παρέα της. Στο τσακίρ κέφι, πηγαίνει σε πίστες της συμπρωτεύουσας και δίνει ρεσιτάλ χορού.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που θα την «αντέχει», όπως μας λέει χαριτολογώντας, κάθε στιγμή. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της πολύ δύσκολο άνθρωπο. Τι να πεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...