Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Το Internet έχει την δική του ομορφιά!


Το Internet έχει την δική του ομορφιά! Και όχι μόνο την προβάλει και την αναδεικνύει αλλά της δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο εξωτερικό, να πάρει μέρος σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμο και να διεκδικήσεις δώρα χιλιάδων ευρώ και μια παγκόσμια αναγνώριση.

Ο διαγωνισμός Miss Europe Face που πραγματοποιείται για 23η χρονιά στην Ελλάδα θα εκλέξει φέτος – για πρώτη φορά – και την Miss Internet σε  ένα event που θα γίνει στο Flocafe  στο Ίλιον.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου από τις 8 μ.μ. θα δώσουν το παρόν τους στο Flocafe  στο Ίλιον οι ομορφότερες κοπέλες που πήραν μέρος στους διαγωνισμούς Miss Europe Face, Model of the World και Miss Bikini και μαζί με νέες συμμτοχές θα διεκδικήσουν τον τίτλο Miss Internet  και την διάκριση που οδηγεί στην  επαγγελματική τους εξελιξη.

Ο διαγωνισμός Miss Internet γίνεται σε 60 χώρες και η νικήτρια κάθε κράτους θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο στο τέλος Σεπτεμβρίου σε ένα super show που θα γίνει στη Νότια Αφρική!

Το “Μiss Εurope Face”, είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.


Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο  Κώστας Βενετσάνος.   Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face Και οι δύο τους συνεργάζονται με το web radio cleverland.gr Tα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας CLEVERLAND  είναι χορηγοί της εκδήλωσης ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.cleverland.gr  radio και τα blogs Mediacopy, Misseuropeface, Cleverlandradio καθώς και τα περιοδικά CITY NEWS και ΘΗΛΥΚΟ που κυκλοφορούν με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ.». 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 210 8250826 -  6949981502

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...