Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Hollywood Νights @ Athene

Το all day cafe bar Athene υποδέχεται τον Γιώργο Σατσίδη την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22:00 σε μια βραδιά αφιερωμένη στη dance μουσική σκηνή και στη λάμψη του Hollywood!

Ο αγαπημένος των stars Γιώργος Σατσίδης, ο άνθρωπος που έχει πάρει συνεντεύξεις από τις μεγαλύτερες διασημότητες της παγκόσμιας showbiz – παρουσιαστής του MTV και ραδιοφωνικός παραγωγός του VFM θα μας φέρει πιο κοντά στην top nightlife μαγεία του Hollywood!!!

Στο πιο Hollywood Party της πόλης ο Γιώργος Σατσίδης θα βρίσκεται πίσω από τα decks του Athene ανεβάζοντας τους ρυθμούς και επιλέγοντας αγαπημένα τραγούδια και ήχους από τα clubbing του L.A. απογειώνοντας το κέφι με τις μεγαλύτερες pop & rock επιτυχίες.

Athene - το all day cafe bar του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου είναι το πιο χαρούμενο, νεανικό και φιλόξενο στέκι στην καρδιά της Αθήνας, στην περίφημη και παλαιότερη περιοχή, στην Πλάκα. Άνετος, προσεγμένος και καλαίσθητος χώρος, happy ατμόσφαιρα, πολύχρωμο και νεανικό, σε ένα funky ντεκόρ με θετικά vibes και μοντέρνα διάθεση, για καφέ, ποτό και φαγητό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...