Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ολγα Κανλή: Η εκρηκτική μπαλαρίνα


«Επειδή το αδοκίμαστο και το απ’ αλλού φερμένο δεν τ’ αντέχουν οι άνθρωποι»... Από αλλού φερμένη, με λατρεία για την ποίηση, δίψα για τη ζωή και πιστή στον βωμό του έρωτα, η sexy Ολγα δεν αποκλίνει από τις αξίες της. Λατρεύει τα παιδιά και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά της και στους ελάχιστους καλούς φίλους της.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννημένη στις Σέρρες και μεγαλωμένη μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας. Εζησε πολλά χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική. Στην Αθήνα ζει από το 2004. Είναι Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο και έχει αέρινο ταμπεραμέντο. Εχει αφιερώσει πολλά χρόνια στο κλασικό μπαλέτο και πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της στη ζωγραφική.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Απόφοιτη χημικός του FIT της Μελβούρνης με μεταπτυχιακό στο Food Quality & Control (Southbank University of London). Είναι επίσης απόφοιτη της δραματικής σχολής της Μιμής Ντενίση, του Central Stage και της σχολής τηλεπαρουσίασης του ΑΝΤ1. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και λίγα ιταλικά.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στις πασαρέλες της Μελβούρνης. Ως ηθοποιός στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Λόλα» και στην παράσταση «Μαγικό σχολείο» στο θέατρο Παραμυθίας.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να έχει μια υγιή προσωπική ζωή, να χτίσει την καριέρα της ως ηθοποιός, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσει μια λευκή Porsche Cayman που είναι το φετίχ της.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ξαπλωμένη στην prive πισίνα ενός δωματίου στη Σαντορίνη με ένα ποτήρι σαμπάνια, απολαμβάνοντας αισθησιακό μασάζ από τα χέρια του αγαπημένου της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...