Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

London Fashion Week με stars!

Αμέτρητα celebrities έσπευσαν να παρακολουθήσουν στο Λονδίνο το show και φιλμ της Sienna Miller στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου την ίδια ώρα που πραγματοποιούταν εκεί και η απονομή των βραβείων BAFTA. Στην ταινία μικρού μήκους η Miller υποδυόταν ένα sexy και rock κορίτσι που ουσιαστικά προωθεί το fashion brand της ηθοποιού, το Twenty8Twelve. Τα ρούχα που σχεδίασε με την αδερφή της έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό. Τα μοντέλα βάδιζαν στην πασαρέλα την ίδια ώρα που προβαλλόταν η ταινία. Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από το underground club culture των 80’s και περιλάμβανε ξεβαμμένα τζην, πλεκτά και βελούδο.
Νωρίτερα η ηθοποιός παρακολούθησε στην πρώτη σειρά το show του βρετανού σχεδιαστή Matthew Williamson, που είναι καλός της φίλος. Η συλλογή του ήταν εμπνευσμένη από την παράδοση της Ισπανίας και περιλάμβανε λεπτομέρειες από βεντάλιες σε αποχρώσεις του κόκκινου καθώς και άλλα folk prints. Στο Todd Lynn show η έκπληξη ήταν η Janet Jackson, που έκανε ένα ταξίδι-αστραπή για να το παρακολουθήσει. Σημειώνουμε ότι έχει φορέσει δημιουργίες του οίκου στο τελευταίο της video clip. Η συλλογή περιλάμβανε tailored σύνολα με τονισμένους ώμους σε μπεζ ή μαύρο δέρμα με κομμάτια mink γούνας. Απαραίτητα αξεσουάρ ήταν τα γάντια και τα μποτίνια.

Ένα άλλο εντυπωσιακό show ήταν του Jasper Conran που εμπνεύστηκε από το έργο των γλυπτών Henry Moore, Louise Nevelson και Barbara Hepworth, για να φτιάξει μια φανταχτερή συλλογή από balloon tops με skinny ή pencil παντελόνια. Τα φορέματά του ήταν σε αποχρώσεις του κόκκινου, σμαραγδί, ροζ και πορτοκαλί ενώ διέθεταν πολλές διαφάνειες. Την έναρξη της εβδομάδας μόδας έκανε η Naomi Campbell με το Fashion for Relief/Haiti show. Η ίδια ήταν και επίτιμη προσκεκλημένη στο Red Label show της Vivienne Westwood.
Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...