Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ Η NEA ΠΡΟΣΦΟΡΑ INTERNET & ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CONN-X

Μια νέα προσφορά για Internet & Ομιλία από το Conn-x, ανακοινώνει ο ΟΤΕ, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από απεριόριστο Internet και χρόνο ομιλίας προς σταθερά τηλέφωνα, και χρόνο ομιλίας προς κινητά.

Με τη νέα αυτή προσφορά, που απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες, διευρύνονται ακόμα περισσότερο οι δυνατότητες επιλογής τους. Κύριο χαρακτηριστικό και αυτής της προσφοράς του Conn-x είναι ότι διατίθεται σε μια ενιαία τελική τιμή: περιλαμβάνει δηλαδή και το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής.

Συγκεκριμένα, η προσφορά1 περιλαμβάνει:
  • απεριόριστο Internet Conn-x στα 8 Mbps,
  • 250 λεπτά/μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ,
  • 50 λεπτά/μήνα κλήσεις προς κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας,
  • το πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN),
σε μία  συνολική τελική τιμή 43,90 ευρώ/μήνα.

Επιπλέον, αφού καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας εντός  πακέτου, οι υπεραστικές κλήσεις συνεχίζουν να χρεώνονται ως αστικές (ισχύει για όλες τις υπεραστικές κλήσεις, εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ).

Η νέα προσφορά για Internet & Ομιλία μπορεί να συνδυαστεί και με το Conn-x TV, την τηλεόραση από τον ΟΤE, δίνοντας στους συνδρομητές τον έλεγχο τόσο της ψυχαγωγίας όσο και της επικοινωνίας τους, με 15 ευρώ/μήνα.

Η νέα προσφορά Internet & Ομιλία απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθεται καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.oteshop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...