Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Οι τάσεις στα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2010

H καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων Xelle  έχει αναλάβει  ΅επικεφαλής΅ - κυριολεκτικά- στο Miss Europe Face. Με το Νίκο Τσαιούλη η καλλιτεχνική ομάδα του Xelle έχει αναλάβει τις κομμώσεις όλων των υποψηφίων.

Ο Μεγάλος τελικός του "Μiss Εurope Face" θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουάριου στο club-restaurant "Fogs"(Λ. Κηφισίας 10-12 Μαρούσι). Θα αναδειχθεί η νικήτρια η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς

Και με την ευκαιρία μας αποκαλύπτουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν στην ‘μόδα επικεφαλής‘ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.  Να τι μας λένε:

"Οι τάσεις στα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2010 θέλουν τα μακριά μαλλιά με έντονες ασσυμετρίες στο εσωτερικό της κούπ και μύτες που συνοδεύονται από ασσύμετρες φράντζες ή αφέλειες! Τα κοντά κουρέματα συνοδεύονται κατά κύριο λόγο από έντονες μακριές φράντζες σε απόλυτη ασσυμετρία με την υπόλοιπη κουπ! Τέλος όσον αφορά το styling των μαλλιών,το ατιμέλητο-κυματιστό look επανέρχεται δυναμικά!

Το χρώμα των μαλλιών σύμφωνα με τις τάσεις που θα επικρατήσουν για την άνοιξη-καλοκαίρι 2010,πάντα σε απόλυτη εναρμόνηση με το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών,επιτάσσει γήινες αποχρώσεις του καφέ και του σοκολά σε ψυχρό ή ζεστό φόντο συνοδεύομονες από φυσικές διχρωμίες σε αποχρώσεις του μελί και του χάλκινου! Το ξανθό όπως πάντα κυριαρχεί σε συνδυασμό όμως με λεπτές διαφάνειες σε ψυχρές ή ζεστές αποχρώσεις έτσι ώστε να επιτύχουμε την αίσθηση φυσικού αποτελέσματος!

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για το τι θα επικρατήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010,μόδα όμως για εμάς είναι ο συνδυασμός κούπ-χρώματος που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας"!

Καλλιτεχνική oμάδα Κομμωτηρίων X-elle  
ΠΑΡΝΗΘΟΣ 49 ΑΧΑΡΝΑΙ, ΤΗΛ. 2102445839
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 309, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΤΗΛ 2109837782
ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 122, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΤΗΛ210 7649567                                                                    
                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...