Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Ανάδειξη της αξίας της Προληπτικής Ιατρικής από τον τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ


Με  αφορμή την Παγκόσμια  Ημέρα της Γυναίκας
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δεσμευμένο σθεναρά στη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και της ευαισθητοποίησης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναδείξει την αξία της προληπτικής ιατρικής και του προληπτικού ιατρικού ελέγχου, στην προστασία της υγείας των ανθρώπων, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη σημασία της ενημέρωσης.   Η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού, πραγματοποιείται με επικοινωνιακό όχημα το Facebook, μέσα από τη σελίδα «Εvent–Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής| ΙΕΚ ΔΟΜΗ» που επικοινωνεί την αξία και τη χρησιμότητα της προληπτικής ιατρικής. Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υλοποιεί παράλληλα e- καμπάνια, με επικοινωνιακό όχημα το Facebook.
Πρόκειται για μια εκστρατεία του  τομέα  Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με σκοπό  την ανάδειξη της αξίας της  προληπτικής ιατρικής και του  προληπτικού ιατρικού ελέγχου, αφιερωμένη στη γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σε συνεργασία με επιστημονικούς συνεργάτες του, αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά μια σημαντική δράση κοινωνικής ευθύνης, με σκοπό τη διάδοση της αξίας της προληπτικής ιατρικής και του προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Απώτερος στόχος της δράσης αυτής, η  διάδοση της αξίας της πρόληψης για την προστασία της υγείας γυναίκας.
Παράλληλα, με στοχευμένες δράσεις, ημερίδες και ενημερωτικό υλικό, ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ενημερώνει δωρεάν το κοινό και τους σπουδαστές του.
Για μια  ακόμη φορά, ο τομέας Υγείας του  ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αναδεικνύει τη σημασία  της ενημέρωσης, της πρόληψης και  …κατ’ επέκταση σώζει ζωές.
Μέσα από  το τρίπτυχο Ενημέρωση – Έλεγχος  –Πρόληψη, ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, προβάλλει στους συμμετέχοντες  και κυρίως στις γυναίκες μέσα από  αυτή την εκστρατεία, την αξία της  Προληπτικής Ιατρικής και του  Προληπτικού Ιατρικού Ελέγχου.
Τα μέλη της σελίδας, θα ενημερώνονται επιπλέον με πλούσιο ενημερωτικό υλικό μέσα από τους συνδέσμους που θα δημιουργηθούν στη σελίδα καθώς και για τις δράσεις που θα υλοποιήσει ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σας προσκαλεί  να γίνετε fun της σελίδας, προσκαλώντας και άλλα μέλη, μεταφέροντας δυνατά το μήνυμα της αξίας της πρόληψης. Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Info: IEK ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr 

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...