Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Η κολασμένη ζωή του Alexander McQueen!

Μια ζωή με απίστευτες καταχρήσεις, ξέφρενα πάρτι, αλλά απόλυτα μοναχική είχε ο Alexander McQueen, ο… χούλιγκαν της μόδας, όπως αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός του George Forsyth.

Παρέα με την Kate Moss και την Naomi Cambell σπαταλούσαν τη ζωή τους κάνοντας ασταμάτητη χρήση κοκαΐνης και ξόδευαν τεράστια ποσά για μια ζωή στη χλιδή, χωρίς όμως ουσία.

Ο George Forsyth υποστηρίζει ότι παρά τους δεκάδες celebrities που περιτριγύριζαν τον McQueen, εκείνος ουσιαστικά ήταν μόνος, με μοναδικό στήριγμα τη μητέρα του. Πίσω από τη λάμψη και τον πλούτο της μόδας ο Alexander McQueen παρέμενε ο νεαρός Σκοτσέζος, ο γιος του ταξιτζή που χαιρόταν με τα απλά πράγματα και αναζητούσε την ανθρώπινη επαφή.

Δυστυχώς όμως είχε και πολλά πάθη και ανθρώπους γύρω του που αν και παρίσταναν τους… «φίλους» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά εφήμερες και επιφανειακές σχέσεις, χωρίς απολύτως καμιά ουσία.

Δύο ήταν οι αδυναμίες του McQueen. Η μητέρα του και η ασύστολη σπατάλη. Όταν έμενε στο φημισμένο και πανάκριβο ξενοδοχείο «Four Seasons» αγόρασε έναν πολυέλαιο, αξίας 30.000 ευρώ που κρεμόταν στο φουαγιέ του ξενοδοχείου, μόνο και μόνο για να κρεμάσει τα κρυσταλλάκια του στο χριστουγεννιάτικό του δέντρο!!!
 
Βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ για την Κένυα, μίσθωσε ένα Jambo και πήρε τον καλό του να περάσουν κάποιες μέρες εκεί. Γρήγορα όμως βαρέθηκε κι έτσι με ιδιωτικό jet πήγε στη βίλα της Naomi Cambell στη Ν. Αφρική. «Για τον Alexander τα λεφτά δεν είχαν αξία. Υπήρχαν για να τα χαλάμε. Σε ένα ταξίδι μας στη Νέα Υόρκη βγήκαμε για ψώνια και γυρίσαμε με δύο πίνακες του Warhol, αξίας 125.000 στερλίνες ο ένας», λέει χαρακτηριστικά ο πρώην σύζυγός του.

Όσο για το γάμο τους; Αυτός ήταν η απόλυτη επίδειξη χλιδής. Μέσα σε λίγα λεπτά αποφάσισαν να παντρευτούν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην Ίμπιζα. Δύο μπέντλεϊ τους μετέφεραν στην παραλία και εκεί, παρουσία πολλών διασημοτήτων αντάλλαξαν όρκους αγάπης. Ο γάμος έγινε και μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με δεκάδες celebrities, χωρίς όμως ούτε ένα μέλος της οικογένειάς του.

Ο George Forsyth υποστηρίζει ότι ο McQueen είχε δύο πρόσωπα. Τον εκκεντρικό Alexander που τάραζε κάθε τόσο τα ήρεμα νερά της μόδας και τον ήσυχο Lee που όμως ήταν εξίσου σημαντικός.

Η αυτοκτονία της στενής του φίλης Isabella Blow και ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του ήταν αβάσταχτοι για εκείνος, κι έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. «Νόμιζα ότι ήταν άτρωτος. Ότι μπορεί να αντέξει τα πάντα. Έκανα λάθος», λέει τώρα ο πρώην σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...