Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Έτοιμες για περιπέτειες με D&G την άνοιξη



Την επερχόμενη σεζόν το στιλ των Domenico Dolce & Stefano Gabbana μας θέλει έτοιμες για περιπέτειες. Για άλλη μια φορά το δυναμικό ντουέτο της μόδας παρουσιάζει μια συλλογή με θέμα…και όλα προσαρμόζονται σε αυτό.

Βασικό στοιχείο το denim, το οποίο μάλιστα συναντήσαμε σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις και σε όλα τα κομμάτια. Είδαμε στενά πουκάμισα να συνδυάζονται με jean παντελόνια , όλα σε boyfriend γραμμή, αν και αυτό δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο, καθώς η σειρά D&G είχε και άλλες προτάσεις.

Μας άρεσαν πολύ οι «πληθωρικές» δαντελένιες μπλούζες σε κρεμ αποχρώσεις, κυρίως, τα σουέτ bloomers, τα φορέματα με τις δερμάτινες λεπτομέρειες στο μπούστο και οι φούστες με τα ruffles στη mini και maxi εκδοχή τους (οι δεύτερες θα φορεθούν αφειδώς από τις celebrities του Hollywood!).

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της ανοιξιάτικης συλλογής, είναι ότι το δίδυμο ρίχνει μεγάλο βάρος στα αξεσουάρ που πλαισιώνουν κάθε τους σύνολο:

συναντάμε μπαντάνες και μαντήλια σε γενναίες δόσεις (κάποια από αυτά με animal printed ύφασμα- δάνειο από τον περασμένο χειμώνα), καουμπόικες μπότες με ή χωρίς κρόσσια, τσάντες ταχυδρόμου (την άνοιξη οι τσάντες φοριούνται χιαστί!) και δερμάτινες ζώνες που ενώνουν αρμονικά τα ruffles της κρεμ φούστας με τα denim πουκάμισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...