Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ερωτευμένοι και μη... LET'S PARTY!!!

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το all day cafe bar Athene άνοιξε τις πόρτες του για τους πιο στιλάτους νέους της πόλης και υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Συμηριώτη, τον παρουσιαστή του Mad σε ρόλο dj στο πιο ξεχωριστό πάρτι μέχρι τo ξημέρωμα...
Αγαπημένοι  φίλοι αλλά και επώνυμοι από την  showbiz έβαλαν τις μάσκες τους, πήραν το ταίρι τους και υποδέχτηκαν τον Άγιο Βαλεντίνο και τη γιορτή των ερωτευμένων σε μια ρομαντική και μυστηριώδης ατμόσφαιρα με ταξιδιάρικες μελωδίες υπό τους ήχους της αγαπημένης μουσικής του Αλέξανδρου Συμηριώτη.
Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η  Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Βενετία Κόντου , ο Γιώργος  Σατσίδης και πολλοί άλλοι.
Το βράδυ  επιφύλασσε εκπλήξεις με ένα ξεχωριστό αποκριάτικο ξεφάντωμα με πολλές μαργαρίτες, spicy γεύσεις, δυνατά beat σε μια βραδιά γεμάτη αποκριάτικη λάμψη και full ερωτική διάθεση… σε μια chic και ταυτόχρονα pop-mainstream ατμόσφαιρα στους ήχους των πρόσφατων μεγάλων επιτυχιών σε ένα έντονο και ζωηρό mood και απόλυτα dance διάθεση ...
Athene - το νέο all day cafe bar του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου είναι το πιο χαρούμενο, νεανικό και φιλόξενο στέκι στην καρδιά της Αθήνας, στην περίφημη και παλαιότερη περιοχή, στην Πλάκα. Άνετος, προσεγμένος και καλαίσθητος χώρος, happy ατμόσφαιρα, πολύχρωμο και νεανικό, σε ένα funky ντεκόρ με θετικά vibes και μοντέρνα διάθεση, για καφέ, ποτό και φαγητό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...