Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ενα... ασπρόμαυρο event!


Η ΜΑC, η αγαπημένη εταιρεία μακιγιάζ των trendsetters σε όλο τον κόσμο, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 22 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Ζαππείου και ώρα 20.00, το εντυπωσιακό Black & White –art installation Event στο Ζάππειο. Πρόκειται για ένα event με έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα, το οποίο η MAC υλοποιεί διεθνώς με μεγάλη επιτυχία.

Στη χώρα μας, η MAC, θα φιλοξενήσει το Black & White-art installation Event, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ζαππείου, παρουσιάζοντας την ξεχωριστή γοητεία της τέχνης του body painting, πάνω σε οχτώ ανθρώπινα σώματα μοντέλων. Τα σώματα, θα απεικονίζουν μοτίβα σε ασπρόμαυρο φόντο και θα τοποθετηθούν σε ειδικές προθήκες μέσα στο χώρο, θυμίζοντας σκηνές από έκθεση ζωγραφικής με θέμα «ασπρόμαυρους πίνακες». 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των μοντέλων θα αναλάβει η έμπειρη και δημιουργική ομάδα της MAC.
Το Black & White –art installation Event αναμένεται να κορυφωθεί με ένα special performance από τη γνωστή χορευτική ομάδα των Momix, οι οποίοι ως guest της βραδιάς, θα παρουσιάσουν μία μοναδική χορογραφία.

Είσοδος με πρόσκληση

Πληροφορίες για τους Momix: Τριάντα χρόνια τώρα οι MOMIX πλάθουν ένα σκηνικό σουρεαλισμό και μία οπτική ποίηση, συνομιλώντας με την υπέρβαση, με το «Αδύνατο». O Μόουζες Πέντλετον κινεί σκηνικά, ανθρώπους, ήχους, μνήμες, όνειρα και στοιχεία της φύσης, χορογραφώντας στα όρια της ευρεσιτεχνίας. Όντας έτσι, στη συνείδηση του παγκόσμιου κοινού ως συνώνυμο της δημιουργικότητας, της έμπνευσης και της καινοτομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...