Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Γίνε πετυχημένη Make up Artist μόνο στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ.


Σε μια σύγχρονη εκπαιδευτική δομή, ζήσε το επάγγελμα που θα σπουδάσεις, σ’ ένα σύγχρονο, φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης. Πλούσιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κορυφαίες συνεργασίες με επώνυμα brand επαγγελματικού μακιγιάζ, επώνυμοι καθηγητές, επαγγελματικές εκθέσεις και επαγγελματικά beauty and make up show, συνθέτουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία επαγγελματικής κατάρτισης.
Η επαγγελματική επιτυχία και η καταξίωση στην κορυφή, είναι μονόδρομος για τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Το ισχυρό όνομα στις σπουδές επαγγελματικού μακιγιάζ, σου προσφέρει αυτό που θέλεις να σπουδάσεις, με τον τρόπο που θέλεις να το σπουδάσεις, για να αναδείξεις το ταλέντο σου και να εκφράσεις τη δική σου ταυτότητα, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο σου.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αναβαθμίζει την επαγγελματική εκπαίδευση στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και σου προσφέρει ξεχωριστές επαγγελματικές εμπειρίες,  που κορυφώνουν καθημερινά το ταλέντο σου και ανεβάζουν την  αυτοπεποίθησή σου ως επαγγελματία, στην κορυφή.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ζει το ρυθμό της εποχής, δημιουργώντας διαρκώς ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, οι σπουδές στο επαγγελματικό μακιγιάζ, είναι εμπειρία, είναι πάθος. Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, η δική σου αισθητική, η δική σου διάθεση και τάση για δημιουργία, γίνεται μόδα.
Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ζεις αυτό που θα σπουδάσεις, ζεις το επαγγελματικό σου όνειρο, από την πρώτη στιγμή. Γίνε αυτό που ονειρεύεσαι με την υποστήριξη και τη δυνατή υπογραφή ενός ισχυρού ονόματος. ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Κορυφαία Επιλογή!    
Πληροφορίες για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...