Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Top model ο ανιψιός του Τεό Θεοδωρίδη

O ανιψιός του Τεό Θεοδωρίδη είναι μοντέλο της Harley Davidson! Τι σχέση έχει ο Τεό Θεοδωρίδης με το Τεό Τεμερτζίδη; Δεν είναι μόνον ότι και οι δύο κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ. Πρόκειται για συγγενείς και μάλιστα στενούς. Ο Τεό Τεμερτζίδης είναι ανιψιός του Τεό Θεοδωρίδη, συγκεκριμένα γιος της αδελφής του. Αν και είκοσι τεσσάρων χρόνων, ο Τεό Τεμερτζίδης έχει καταφέρει να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει καριέρα εκτός Ελλάδας. Εχει σπουδάσει πληροφορική, όμως από πολύ μικρή ηλικία τον κέρδισε ο χώρος του modeling. Αλλωστε, όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο… άθλημα. Βέβαια, στην απόφασή του έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι παρακολουθούσε και τα βήματα του θείου του, ο οποίος επίσης έχει καταφέρει πολλά και εκτός Ελλάδας.

Ο Τεμερτζίδης ανήκει στο δυναμικό ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της Αθήνας, του Ace Models. Απέχει από τα κοσμικά, καθώς δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του. Εκτός της πασαρέλας αποφεύγει τα φλας και δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό του. Προτιμά να μιλάνε οι άλλοι για εκείνον...

Ολοι λένε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό παιδί, με ήθος, που δεν έχει μπει ποτέ στο τριπάκι να διαφημίσει τον εαυτό του. Τον ενδιαφέρει να κάνει απλώς τη δουλειά του. Και φανταστείτε ότι έχει διαφημίσει top φίρμες, όπως η Harley Davidson (τα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ της φίρμας) και η Levi’s. Με ύψος 1,85, καστανά μάτια και british chic στιλ, είναι περιζήτητος. ¨όταν εμφανίζεται στα fashion shows στο Λονδίνο και το Παρίσι πάντα χειροκροτείται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...