Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Miss Europe Face η Ανθή Τσομπανίδου

To εγκύρο γυναικείο site FE-MAIL.GR δημοσιεύει μεγάλο ρεπορτάζ από τον διαγωνισμό MISS EUROPE FACE τό οποίο και παραθέτουμε αυτούσιο: 

Miss Europe Face η Ανθή Τσομπανίδου

19 Φεβρουαρίου 2010 | 08:37 πμ

  
H Ανθή Τσομπανίδου μπορεί να αποχώρησε πικραμένη από το NEXT TOP MODEL αλλά κατακτά τους τίτλους ομορφιάς τον ένα μετά τον άλλον. Η νεαρή Ανθή που προτίμησε να φύγει από το ριάλιτι κατάφερε να εκλεγεί την ίδια βραδιά Miss Bikini, ενώ την στιγμή που γινόταν το πάρτι του Next Top Model εκείνη πήρε μέρος στον διαγωνισμό Miss Europe Face και κατέκτησε τον τίτλο !
Η Ανθή θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό που θα γίνει τον Μάιο στην Πράγα. Την στέψη της έκαναν ο Λευτέρης Πανταζής με τη νικήτρια του Model of The World Ειρήνη Βλαβιανού, που αναχωρεί για το Πεκίνο στις 24 Απριλίου και θα πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Beauty World. Από τα δώρα που πήρε ή Ανθή ξεχωρίζει  το δακτυλίδι που της χάρισε η σχεδιάστρια κ. Ελ. Κώττη,
Η «σωσίας» της.... Πετρούλας, Ερήνη Αλυγιζάκη εκλέχτηκε Model of the Europe και την στέψη της έκανε η Ελένη Φιλίνη, ενώ Miss Bikini βγήκε η Αφροδίτη Μπάρμπα. Τον τίτλο Miss Tourism World πήρε η Λιθουανή Μιλάνα Βισροράϊτερ, και την στέψη της έκαναν ο ηθοποιός – και...οινοπαραγωγός ! – Κ. Ευριπιώτης με το μοντέλο Κων. Πρασά. Miss Tourism Europe η –επίσης -  Λιθουανή Τασάσε Βιτσούτα Άστα και την στέψη της έκανε ο τηλεπαρουσιαστής Αλέξανδρος Πετρίδης μαζί με την Φρ. Λεουτσάκου της Cleverland.
H Μόνικα Κούρου ήταν η Miss Body, η Βιολέτα Κωνσταντινίδη Miss Internet, η Αθηνά Θάνου, αναπληρωματική Miss Europe Face και η Ελεονόρα Μουρατίδου αναπληρωματική Miss Body και τις στέψεις έκανε ο Hair Stylist Νίκος Τασιούλης. 
Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς που έγινε στο μοδάτο club restaurant FOGS, ο  Κώστας Βενετσάνος.   Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face» Και οι δύο τους συνεργάζονται με το web radio cleverland.gr πού με τα ομώνυμα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ήταν χορηγοί της βραδιάς. 
Ο  Οίκος Μόδας ΝΙΚΟΣ –ΤΑΚΗΣ με τον σχεδιαστή Χάρη επιμελήθηκαν το ντύσιμο των υποψηφίων ενώ τα κοσμήματα ήταν του Γιάννη Αγγελάκη από το Ηράκλειο Κρήτης και τα μαγιό της BODYTALK. Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.
Τις κομμώσεις είχε αναλάβει ο Hair Stylist Νίκος Τσασιούλης και το τίμ  του Xelle, που δημιούργησαν καταπληκτικά χτενίσματα ενώ η ομάδα της Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη της DATATYPE επιμελήθηκε το μακιγιάζ των υποψηφίων, των παρουσιαστών και των παλιότερων νικητριών.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το www.cleverland.gr  radio και τα blogs Mediacopy, Misseuropeface, Cleverlandradio καθώς και τα περιοδικά CITY NEWS και ΘΗΛΥΚΟ που κυκλοφορούν με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...