Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

To Κορυφαίο Business School, ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων Φεβρουαρίου 2010.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα μιας νέας γενιάς στελεχών, σας περιμένει στην πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή και τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, στο Business School του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Σπουδάστε Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος επιχειρήσεων, Στέλεχος Marketing ή Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, το ισχυρό όνομα στις σπουδές οικονομίας και διοίκησης. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ,  είναι το μόνο ΙΕΚ, που βραβεύτηκε για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιότητα που προσφέρει, αποσπώντας μια ιδιαίτερα σημαντική διεθνή διάκριση. Επιτυγχάνοντας ακόμη μια κορυφαία διάκριση, η σχολή οικονομίας και διοίκησης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, βραβεύτηκε από το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων, για τη συνεισφορά της στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και γενικότερα για τη συνεισφορά της στη διαμόρφωση business προγραμμάτων σπουδών υψηλού επιπέδου.
Στην επαγγελματική  εκπαίδευση στελεχών, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αλλάζει τα δεδομένα στην εκπαίδευση, ακολουθώντας το ρεύμα της νέας εποχής και ανταποκρινόμενο στις προσκλήσεις. Μόνο το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συνέδεσε τις νέες τεχνολογίες με την επιστήμη της διοίκησης, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό master courses (management and new technology), που αποτελεί ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους σπουδαστές του και τους αποφοίτους του.  
Το Business School του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, πρώτο δημιούργησε το ΚΕ.Μ.Α.Κ. (Κέντρο Μελετών Ανάπτυξης & Καινοτομίας), καθιστώντας το ερευνητικό έργο αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής κατάρτισης, επιτυγχάνοντας πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων και ερευνών των σπουδαστών του.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι τα μόνο ΙΕΚ, που δημιούργησε και προσφέρει καινοτόμα και πρωτοποριακά εργαστήρια όπως marketing lab, management lab, meeting room και account lab. Προσανατολισμένο στην καινοτομία, πρώτο δημιούργησε την ακαδημία marketing management and finance, με τη συμμετοχή καταξιωμένων ακαδημαϊκών, συγγραφέων και στελεχών. Οι σπουδαστές του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, εκπαιδεύονται περεταίρω στο Project Management μέσω ειδικών σεμιναρίων, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν προγράμματα πρακτικής άσκησης συμμετέχοντας σε πρωτοποριακά projects, cases studies και έρευνες. Η επαγγελματική τους εκπαίδευση ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή τους σε απόλυτα εξειδικευμένα σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες που διοργανώνει και προσφέρει δωρεάν στους σπουδαστές του το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σπουδαστές της  ειδικότητας, παράλληλα με τις σπουδές τους, αποκτούν επιπλέον το κορυφαίο πιστοποιητικό πληροφορικής ICT Europe για την πιστοποίηση των γνώσεων και των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων στη χρήση Η/Υ και την πληροφορική, απαραίτητο προσόν για το διορισμό στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ καθώς και για τον ιδιωτικό τομέα.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματική  εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες  της παγκόσμιας αγοράς, παρέχει ποιότητα σπουδών και καθηγητές με αποδεδειγμένο  επιστημονικό κύρος και επαγγελματική  εμπειρία στο management κορυφαίων εταιριών. Για το λόγο αυτό, επιτυγχάνει ακαδημαϊκές συνεργασίες κύρους και διεθνούς εμβέλειας καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα πανεπιστημίων, εκπαιδευτικούς φορείς της Ε.Ε. και επαγγελματικές ενώσεις.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, προσφέρει ισχυρό κρατικό δίπλωμα στους αποφοίτους του, επιπλέον μοριοδότηση για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αναβολή στράτευσης και φοιτητικό πάσο για τις μετακινήσεις τους.
Οι απόφοιτοι  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μέσω του Career Week, εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση σε ποσοστό άνω του 98%. Η σχολή οικονομίας και διοίκησης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου στις εξής ειδικότητες: Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εμπορίας και Διαφήμισης Προϊόντων (Στέλεχος Marketing). ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Υπεροχή στις σπουδές Οικονομίας και Διοίκησης.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...