Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μοντέλων με κοκαΐνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 36χρονος επιχειρηματίας, γνωστός στη σόου μπιζ, την ώρα που σύμφωνα με τους  αστυνομικούς έπαιρνε από 40χρονο άνδρα περίπου ένα κιλό υδροπονική κάνναβη, γνωστή ως σκάνγκ.

Ο επιχειρηματίας έχει δεκάδες  επώνυμους φίλους και διατηρεί ιδιαίτερα στενές σχέσεις με άτομα από το χώρο του μόντελινγκ.

Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, όπου ο σαραντάχρονος έμπορος ναρκωτικών διατηρεί διαμέρισμα – καβάντζα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 40χρονος που κατηγορείται ότι προμήθευε τα ναρκωτικά, είχε συλληφθεί και το 2002 με 4.000 χάπια «έκσταση» και φέρεται να διακινεί ποσότητες κοκαΐνης σε στέκια του Κολωνακίου και του Ψυρρή.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, τον περασμένο Ιούλιο, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο, συνελήφθη με μικροποσότητα κοκαΐνης, που είχε για προσωπική του χρήση.

Σε ό, τι αφορά όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο Παλαιό Φάληρο, ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο 40χρονος φέρεται να τα παίρνει όλα πάνω του.

Πάντως οι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην εξάρθρωση σπείρας που διακινεί κοκαΐνη στα inστέκια της νεολαίας και σε ανθρώπους της σόου μπιζ, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και την Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...