Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

“Tαξιδέψτε με τον αγαπημένο σας στην Ελλάδα”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2010, η δράση προβολής της Ελλάδας, ως ιδανικός προορισμός για ρομαντικές αποδράσεις, σε 2500 ανθοπωλεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, το Covent Garden Flower Market, η μεγαλύτερη ανθοκομική αγορά στο Λονδίνο αποδέχθηκε πρόταση του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας να πραγματοποιήσει από τις 5 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, καμπάνια προβολής της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών, μέσω των 2.500 εγγεγραμμένων μελών - ανθοπωλών.
Με κεντρικό μήνυμα “Tαξιδέψτε με τον αγαπημένο σας στην Ελλάδα”, οι επισκέπτες στην ανθοκομική αγορά αλλά και σε ανθοπωλεία του Λονδίνου, προσκλήθηκαν να αγοράσουν μια ανθοδέσμη για τον αγαπημένο τους αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν ρομαντικά ταξίδια στην Ελλάδα.
Το γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας έχει συγκεντρώσει 2.000 περίπου συμμετοχές Βρετανών φίλων της Ελλάδας και οι κληρώσεις για την ανάδειξη των τυχερών ζευγαριών θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ανθοπωλείο της βρετανικής πρωτεύουσας, τις προσεχείς εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...