Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Με ναρκωτικά ο σύντροφος γνωστού μοντέλου

Επιχειρηματίες, λαμπερές καλλονές και θαμώνες σε «in» στέκια στο Κολωνάκι και του Ψυρρή εφοδίαζε με ναρκωτικά ένα κύκλωμα στα χνάρια του οποίου βρίσκεται η αστυνομία. Μάλιστα, ο σύντροφος πασίγνωστου μοντέλου συνελήφθη.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας, Γιάννης Φιωτάκης, ιδιοκτήτης καφετεριών και σύντροφος της Ιωάννας Σουλιώτη, ενός από τα πιο περιζήτητα και καλοπληρωμένα μοντέλα, συνελήφθη έξω από πολυκατοικία μεταξύ Παλαιού Φαλήρου και Δάφνης και είχε στην κατοχή του 1 κιλό σκανκ.

Σε επικοινωνία που είχε με το Star, η Ιωάννα Σουλιώτη διέψευσε το περιστατικό και πρόσθεσε πως δεν έχει ερωτική σχέση με τον επιχειρηματία, αλλά απλά φιλική και γνωρίζονται από παλιά.

Ο Φιωτάκης, γνωστό πρόσωπο από περιοδικά και εκπομπές αλλά και από τις σχέσεις του με άλλες κυρίες της showbiz, είχε συλληφθεί και το καλοκαίρι στη Μύκονο με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε έρευνα στο σπίτι του  βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας, κάτι που έκανε τις αρχές να του ασκήσουν δίωξη και για κατοχή και για εμπορία ναρκωτικών. Για τις κατηγορίες αυτές πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ένας 40χρονος, που φέρεται ως ο πωλητής του σκανκ στον επιχειρηματία. Ο άνθρωπος αυτός είχε συλληφθεί το 2002 με 4.000 χάπια ecstasy και εικάζεται πως είναι εκείνος που διακινεί τα ναρκωτικά στα κατά τα άλλα «λαμπερά» πρόσωπα της showbiz.

Το σκανκ, γνωστό και ως υδροπονική κάνναβη, είναι ιδιαίτερα δυνατό καθώς περιέχει έως και τριπλάσια ποσότητα τετραϋδροκανναβινόλης (του κύριου ψυχοδραστικού συστατικού της κάνναβης) και καλλιεργείται στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Η χρήση του είναι παράνομη και εκεί, ενώ η τιμή του κιλού «αγγίζει» τις 16.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...