Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ομογενής σχεδιάστρια ανάμεσα στις 100 καλύτερες του κόσμου

Η ομογενής σχεδιάστρια Ελένη Κοντούρη, συγκαταλέγεται στις 100 καλύτερες του κόσμου και οι δημιουργίες της σύντομα θα ανταγωνιστούν με αυτές 99 ακόμα σχεδιαστών στον διαγωνισμό Brit Insurance Designs of the Year στο Λονδίνο για την ανάδειξη της καλύτερης δημιουργίας για το 2010.
Η σειρά επίπλων που ο παγκοσμίου φήμης όμιλος διακεκριμένων σχεδιαστών επέλεξε από τις δημιουργίες της ομογενούς σχεδιάστριας, που ζει και δημιουργεί στη Μελβούρνη, ονομάζεται Breathe και πρόκειται για έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Οι δημιουργίες της Ελένης Κοντούρη έχουν φιλοξενηθεί σε πάνω από 100 περιοδικά ανά τον κόσμο μεταξύ αυτών και πολλά ελληνικά και μόνο κολακευτικά λόγια έχουν αποσπάσει. Έχει εκθέσει την δουλειά της σε χώρες όπως Ιταλία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία και σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου, αποσπώντας τον θαυμασμό των ειδικών.
Οι δημιουργίες της είναι εκφράσεις «οργανικής θηλυκότητας» και περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας, όπως η ίδια είπε στο «Νέο Κόσμο» Αυστραλίας, πριν από λίγο καιρό.
Η ισπανική Celda, η γερμανική Ritzenhoff, η ιταλική Kundalini, η πολυεθνική Schiavello είναι μερικές από αυτές τις εταιρείες που ανέλαβαν να προωθήσουν τις δημιουργίες της ομογενούς σχεδιάστριας στην παγκόσμια αγορά που όπως όλα δείχνουν το ταλέντο της ξεχωρίζει παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...