Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΤΕ

Το  ποσό που συγκεντρώθηκε  από τη χριστουγεννιάτικη  καμπάνια του παρέλαβαν  σωματεία για το παιδί  
Για έβδομη συνεχή χρονιά, ο ΟΤΕ ενίσχυσε σημαντικά το έργο κοινωφελών σωματείων που φροντίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη, παραδίδοντας το ποσό των 250.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του, με την ουσιαστική υποστήριξη των πελατών του.
 
Συνεπής στις δεσμεύσεις του, ο ΟΤΕ διέθεσε 18 ευρωλεπτά, για κάθε κλήση που πραγματοποιήθηκε προς το 11888, τη δημοφιλή υπηρεσία του για αναζήτηση πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου, ψυχαγωγίας και επαγγελματιών, κατά την περίοδο των εορτών. Το ποσό παραδόθηκε στους εκπροσώπους των συλλόγων:
α) Ένωση «Μαζί για το Παιδί»,
β) MDA Ελλάς, που ασχολείται µε τη φροντίδα ατόμων µε Νευροµυϊκές Παθήσεις και:
γ) Σύλλογος «το Χαµόγελο του Παιδιού».
Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συμμετέχουν 10 διαφορετικά σωματεία (Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π., Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Οι Φίλοι της Μέριμνας, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ), ΠΝΟΗ - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Σωματείο «Φίλοι του ΘΕΟΤΟΚΟΣ»).
 
Η δωρεά μέρους των εσόδων από τις κλήσεις προς το 11888 εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ «Σχέση Ευθύνης». Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία επτά χρόνια, ο ΟΤΕ έχει προσφέρει συνολικά περισσότερα από 1,7 εκατ. ευρώ, ενισχύοντας τους σκοπούς των φορέων «Μαζί για το Παιδί», MDA Ελλάς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...