Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Glamorous γυναίκες στα βραβεία "Εlle"

Από λάμψη, γοητεία και κομψές παρουσίες κατακλύστηκε το Λονδίνο στην ετήσια απονομή των Elle Style Awards, καθώς το παρόν στο event έδωσαν μερικές από τις πιο γκλάμουρους γυναίκες της σοουμπίζ. Την παράσταση στη φετινή απονομή έκλεψαν κατά γενική ομολογία οι αδερφές Μινόγκ, με την Κάιλι να παραδίδει το βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σταρ στην εγκυμονούσα αδερφή της Ντάνι. Η διάσημη πλέον κριτής του «X-Factor» βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, γι’ αυτό και επέλεξε να καλύψει την κοιλίτσα της κάτω από μια κίτρινη τουαλέτα Lisa Ho, σε αρχαιοελληνική γραμμή. Η 41χρονη αδερφή της Κάιλι αντιθέτως, εντυπωσίασε τόσο με το all time classic μικρό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, όσο και με την καθυστέρηση μιας ώρας με την οποία κατέφτασε στο χώρο της εκδήλωσης.

Φόρο τιμής στον Alexander McQueen θέλησε να αποτίσει με την στιλιστική της επιλογή το διάσημο supermodel Ναόμι Κάμπελ, η οποία απέσπασε το βραβείο Συνολικής Προσφοράς στο Χώρο της Μόδας. Η 39χρονη «γαζέλα της πασαρέλας» τιμήθηκε όμως και για τη δουλειά της ως πρέσβειρα του «The White Ribbon Alliance», οργάνωσης που προωθεί θέματα σχετικά με την ασφάλεια της εγκυμοσύνης. Λίγη ώρα αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε η συνάδελφός της και επίσης supermodel των 90s, Κλόντια Σίφερ, η οποία κέρδισε το βραβείο Μοντέλο της Χρονιάς. Η εγκυμονούσα Γερμανίδα αποκάλυψε μάλιστα στο κόκκινο χαλί ότι ακολουθεί τη συμβουλή της μητέρας της, η οποία πιστεύει ότι το μυστικό για μια καλή εγκυμοσύνη είναι η ευτυχία. Για το λόγο αυτό μάλιστα, αποφεύγει και τις ταινίες τρόμου αυτή την περίοδο.

Στην κατηγορία Ηθοποιός της Χρονιάς βραβεύτηκαν ο Κόλιν Φερθ και η Κάρεϊ Μάλιγκαν, ενώ η συνάδελφός τους από το «Twilight», Κρίστεν Στούαρτ, τιμήθηκε με το βραβείο Γυναίκα της Χρονιάς για το αξεπέραστο στιλ της.
Είδωλα του Στιλ για το 2010 ανακηρύχθηκαν οι αδερφές Κέιτ και Ασλεϊ Ολσεν, ενώ ο Νίκολας Χάουλτ ξεχώρισε ως πρωτοεμφανιζόμενο ταλέντο. ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...