Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Δωρεάν FACEBOOK από το WIND F2G


Δωρεάν πρόσβαση στο facebook απολαμβάνουν από σήμερα οι κάτοχοι του πακέτου καρτοκινητής WIND F2G.

Το WIND F2G έρχεται ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών για δωρεάν και απεριόριστη επικοινωνία, εξασφαλίζοντας Δωρεάν πρόσβαση στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης.

Από σήμερα μέχρι και τις 31/3/2010 οι χρήστες WIND F2G έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο facebook απ' όπου και αν βρίσκονται και για όσο χρόνο θέλουν μέσω του κινητού τους προκειμένου να τσεκάρουν το προφίλ τους, να κάνουν update το status τους, να βλέπουν και να σχολιάζουν φωτογραφίες, να στέλνουν δωρεάν μηνύματα σε όλους τους φίλους τους και να βλέπουν τις τελευταίες ενημερώσεις των φίλων τους.

Οι συνδρομητές WIND F2G συνδέονται απλά και άμεσα από το browser του κινητού τους κατευθείαν στο www.facebook.com εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση, αρκεί να έχουν εγκατεστημένες τις ρυθμίσεις WIND GPRS, ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP.

Το νέο αυτό προνόμιο που προσφέρει το WIND F2G μπορούν να απολαύσουν τόσο οι παλαιοί όσο και οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND F2G, είτε ενεργοποιώντας ένα νέο αριθμό είτε πραγματοποιώντας φορητότητα του ήδη υπάρχοντος αριθμού τους στο δίκτυο της WIND σε ένα από τα 400 Καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.wind.com.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...