Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Κομμωτική τέχνη στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Γίνε πετυχημένος Hair Stylist και δημιουργός!

Νομίζεις  ότι τα ‘χεις δει  όλα;  
Σε μια σύγχρονη εκπαιδευτική δομή, ζήσε το επάγγελμα που θα σπουδάσεις, σ’ ένα σύγχρονο, φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δημιούργησε και σου προσφέρει έναν πραγματικό «Ναό της Ομορφιάς», που θα σου επιτρέψει στα πιο εξελιγμένα εργαστήρια να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, να εκφράσεις τη δική σου ταυτότητα και να εξελιχθείς σε ένα πετυχημένο δημιουργό στο χώρο του Hair Styling. Πλούσιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κορυφαίες συνεργασίες με επώνυμους και καταξιωμένους Hair Stylist και εταιρίες επαγγελματικών προϊόντων, επαγγελματικές εκθέσεις και επαγγελματικά beauty and fashion show, συνθέτουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία επαγγελματικής κατάρτισης. Η επαγγελματική επιτυχία και η καταξίωση στην κορυφή, είναι μονόδρομος για τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Το ισχυρό όνομα στις σπουδές κομμωτικής τέχνης / hairstylist, σου προσφέρει αυτό που θέλεις να σπουδάσεις, με τον τρόπο που θέλεις να το σπουδάσεις, στον πιο εξελιγμένο και ζωντανό οργανισμό. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αναβαθμίζει σήμερα την επαγγελματική εκπαίδευση στο χώρο του της κομμωτικής τέχνης και σου προσφέρει ξεχωριστές επαγγελματικές εμπειρίες, που κορυφώνουν καθημερινά το ταλέντο σου και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου ως επαγγελματία στην κορυφή.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, ζει το ρυθμό της εποχής, δημιουργώντας διαρκώς ευκαιρίες  για την επαγγελματική σου  εξέλιξη. Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, οι σπουδές  στην ειδικότητα της κομμωτικής, είναι εμπειρία, είναι πάθος. Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, η δική σου αισθητική, η δική σου διάθεση και τάση για δημιουργία, γίνεται μόδα.
Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ζεις αυτό που θα σπουδάσεις, ζεις το επαγγελματικό σου όνειρο, από την πρώτη στιγμή. Γίνε επαγγελματίας κομμωτής/hair stylist στο κορυφαίο και ζωντανό ΙΕΚ. Μια μοναδική εμπειρία σπουδών, που μόνο το Ισχυρό Όνομα στην εκπαίδευση, μπορεί να σου προσφέρει. ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Κορυφαία Επιλογή! 
Πληροφορίες για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...