Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Νέο κατάστημα e-shop.gr στον Ταύρο

Το 70ο της κατάστημα εγκαινίασε η εταιρεία e-shop.gr στην συμβολή των οδών Πειραιώς 180 και Λαμίας 1 στην περιοχή του Ταύρου. Το κατάστημα που βρίσκεται πλησίον του δημοφιλούς εμπορικού κέντρου Athens Heart αναμένεται να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας αλλά και των περιφερειακών περιοχών του Ρέντη, Μοσχάτου και Κορυδαλλού.
Στα 300 τετραγωνικά του οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις στην έμπειρη ομάδα πωλητών του καταστήματος, να καταθέσουν την παραγγελία τους αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Στο κατάστημα λειτουργεί αυτόνομο τμήμα service για την παροχή άμεσης υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων ενώ διατηρείται ευρύ stock προϊόντων για άμεση παράδοση. Τέλος παρέχεται άνετο parking για την διευκόλυνση των επισκεπτών.
Το 70ο κατάστημα της αλυσίδας ενισχύει περεταίρω το ήδη πετυχημένο υβριδικό μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας, που επιλέγει να υποστηρίζει την ηλεκτρονική της παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...