Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η Αλεξανδράκη σε «Οίκο ενοχής»

Δήμητρα Αλεξανδράκη VS Τζούλιας Αλεξανδράτου! Ενα ριάλιτι μπορεί να ανοίξει πολλούς και διαφορετικούς δρόμους! Οπως στην περίπτωση της μελαχρινής καλλονής, η οποία μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο στο «Next top model», αλλά, όπως φαίνεται, ανακάλυψε την υποκριτική! Το sexy 18χρονο μοντέλο δεν το επέλεξαν φυσικά για να τεστάρει τις δυνάμεις του σε... αρχαία τραγωδία, αλλά σε κάτι διαφορετικό, σε ένα αντισυμβατικό ερωτικό ρόλο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαθεοδώρου.

Για το έργο είχε ακουστεί και το όνομα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στην τελική ευθεία όμως η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε πιο δυνατή και πήρε το εισιτήριο για την παράσταση! Μετά το talent show ήρθε λοιπόν η πρόταση για το θεατρικό σανίδι, όπου θα κρατήσει τον πρώτο γυναικείο ρόλο στο έργο «Οίκος ενοχής». Η Δήμητρα μίλησε στην «Espresso» για το νέο της βήμα: «Δουλεύω πολλές ώρες προκειμένου να καταφέρω να αντεπεξέλθω στις ανάγκες του πρώτου γυναικείου ρόλου που μου προτάθηκε. Προτού μπω στο “Next top model”, είχα γραφτεί σε θεατρική σχολή. Θέλω να ασχοληθώ με τον χώρο».

Οι ηθοποιοί που θα συμπληρώνουν τη νέα αυτή δουλειά δεν έχουν ακόμη επιλεγεί, όπως μας λέει η νεαρή μοντέλα. «Σε μία εβδομάδα θα γίνει η οντισιόν προκειμένου να επιλεγεί η ομάδα. Αρχές καλοκαιριού θα παρουσιαστεί η εν λόγω δουλειά από θεατρική σκηνή στο Γκάζι». Τις ανάγκες του έργου θα εξυπηρετήσουν -σύμφωνα με πληροφορίες- και οι ερωτικές σκηνές όπου η Δήμητρα θα είναι αρκετά αποκαλυπτική! «Είμαι και σε μια ερωτική σκηνή για την οποία δεν μπορώ ακόμη να αποκαλύψω περισσότερα» δήλωσε το hot μοντέλο.

Στην αποκλειστική φωτό η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν , σαν νικήτρια του Miss Europe Face 2008 πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό MISS SUPRANATIONAL και εκπροσώπησε επίσημα την Ελλάδα. Η Δήμητρα είχε διακριθεί -τότε- για την φιλικότητά της  και είχε ανακηρυχτεί "Miss Famous" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...