Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Λίζα Μάγιερ: Κερδίστε 10 χρόνια χωρίς νυστέρι

Το όνειρο να νικήσουμε τον χρόνο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η επιστήμη ανακάλυψε τον παράγοντα που χαρίζει ζωή στα κύτταρά μας και θα κάνει την επιδερμίδα μας να είναι και να φαίνεται νέα.

Ολες και όλοι γνωρίζουμε την ικανότητα των κυττάρων μας να αναπλάθονται. Αν κάποια στιγμή κοπήκατε, θα το διαπιστώσατε και μόνοι σας. Τα κύτταρά μας συστρατεύονται και επουλώνουν την πληγή διορθώνοντας την επιδερμίδα μας! Εκεί ακριβώς βρέθηκε το θαύμα της νιότης. Χρειάστηκαν κάμποσα χρόνια για να τολμήσουμε το «πείραμα». Ο Αμερικανός Dr. Gregory Brown ανακάλυψε ότι τα πρωτεϊνικά μόρια δρουν σε κυτταρικό επίπεδο και ξυπνούν την κυτταρική αναγέννηση επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη, φρεσκάδα και νεανικότητα. Μιλήσαμε με την κυρία Λίζα Μάγερ, διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Cosmetific Α.Ε., που αντιπροσωπεύει τη σειρά ReVive στην Ελλάδα και την Κύπρο για το θαύμα της επιστήμης που δίνει γροθιά στον χρόνο!

- Τα προϊόντα ReVive είναι μία ακόμη σειρά καλλυντικών προϊόντων ή κάτι εντελώς καινούργιο;Είναι κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό. Ο,τι πιο νέο έχει να δείξει η επιστημονική έρευνα αυτή τη φορά. Κάτι που δεν υπάρχει στα άλλα καλλυντικά προϊόντα στην Ελλάδα και στον κόσμο γενικά. Η μόνη με την ιδιότητα να δημιουργεί ταχεία κυτταρική κινητικότητα, με αποτέλεσμα σε λίγες μόνον εβδομάδες η επιδερμίδα να δείχνει πιο νέα, αναζωογονημένη και λαμπερή. Η αποτελεσματικότητά της είναι εντυπωσιακή, ειδικά στα ώριμα και ταλαιπωρημένα δέρματα που έχουν εμφανή σημάδια του χρόνου.

- Τι είναι αυτό που κάνει τόσο διαφορετικά αυτά τα καλλυντικά;Είναι προϊόντα βιοτεχνολογικά. Προϊόντα της επόμενης γενιάς, όπως τα λέμε συνήθως. Διότι όλη η φιλοσοφία των προϊόντων ReVive βασίζεται σε συγκεκριμένα δραστικά συστατικά που ονομάζονται αυξητικοί παράγοντες. Αυτό είναι που διαφοροποιεί τη ReVive από όλες τις άλλες εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...