Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Από το μόντελινγκ στο τραγούδι η πρώην του Νίκου Γιγουρτάκη

Η Παυλίνα Κωσταγιού εμφανίζεται στις πρώην «Μούσες», νυν «Πύλη Αθηνών», και ο κόσμος τη χειροκροτεί. Η Παυλίνα μας συστήθηκε το 2008 στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2008, όπου εξελέγη αναπληρωματική Μις Τουρισμός, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το μέλλον της στη μόδα προδιαγραφόταν λαμπρό. Ωστόσο, η Γιαννιώτισσα καλλονή -αρχικά τουλάχιστον- προτίμησε να αφήσει τον φανταχτερό κόσμο του fashion system.

Οπως είχαμε αποκαλύψει, πήγε να μείνει στον τόπο της μαζί με τον τότε αγαπημένο της, Γιώργο, ο οποίος διατηρεί πιτσαρία στα Γιάννενα. Αυτά όμως είναι... last year, που ‘λεγε και η διαφήμιση.

Ενώ όλοι περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, η Πωλίνα χώρισε από τον καλό της και επέστρεψε στην Αθήνα. Γρήγορα ο έρωτας τής ξαναχτύπησε την πόρτα. Εκανε σχέση με τον γυναικοκατακτητή και γνωστό επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη. Ομως, και αυτός ο δεσμός έληξε άδοξα.

Και τώρα αλλάζει ρότα, πραγματοποιώντας το μεγάλο της όνειρο, να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Η Παυλίνα εμφανίζεται στο πλάι του Ανέστη Μαντά, της Γωγώς Ρωμαίου και του Νίκου Τζούμα, σε ένα πρόγραμμα αμιγώς λαϊκό και ο κόσμος την καταχειροκροτεί.
Ομολογουμένως, είναι από τις παρουσίες που ξεχωρίζουν. Διαθέτει καλή φωνή, σαγηνευτικό βλέμμα και ατελείωτα πόδια. Το τέλειο «πακέτο» δηλαδή για την πίστα. Εννοείται, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη. Αλλωστε, έχει πάρει και την τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Model 2008» που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα. Είναι πραγματική κούκλα. Και τώρα ήρθε η ώρα, όπως φαίνεται, η εστεμμένη να πάρει... στέμμα και στην πίστα. ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...