Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Στο Square που κυκλοφορεί το Σάββατο

The X(αλκίδα) factor.
Ζωή Λιάτη, Τάνια Κικίδη, Ευτυχία, Δημήτρης Λαλαίος, Fasma, Γιώργος Κλακουμάνος, Mereda Kafrika, Da Capo, Desent, Vivaldi Heroes, Ρυθμοδότες και πολλοί άλλοι από την μουσική σκηνή της Χαλκίδας, σε ένα special music portfolio! 20 σελίδες που καλύπτουν όλα τα είδη της μουσικής, από το ελαφρύ λαϊκό, μέχρι το πιο βαρύ heavy metal! Σας παρουσιάζουμε μέσα από το μεγαλύτερο portfolio που έχει ποτέ τυπωθεί στο περιοδικό, ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η μουσική σκηνή της Χαλκίδας σήμερα!

Cover girl: Rock ΚυΡία!
To Square μεταμόρφωσε την Ρία Τσίγα σε sexy rock star και την ανέβασε στη σκηνή των ανδρικών φαντασιώσεων. The show must go on!

Toy boy
O 20χρονος Μάριος Βαρδακώστας κατάγεται από τη Χαλκίδα. Δε χάνει ευκαιρία για ερωτικό παιχνίδι και θα έκανε τα πάντα για μία γυναίκα, αρκεί να έμοιαζε... στην Ιουλιέτα!

Mister fit 2010
Ο πρώτος διαγωνισμός του Square είναι γεγονός! Σε αυτό το τεύχος βλέπετε τους πέντε πρώτους υποψήφιους για τον τίτλο του mister fit 2010.

Gallup: Τέσσερα χρόνια λόγια ή έργα;
19 ερωτήσεις που ίσως έχουν απασχολήσει και εσάς, σχετικά με το κατά πόσο είμαστε ικανοποιημένοι ή όχι από την υπάρχουσα δημοτική αρχή.

Και φυσικά, όλες οι αγαπημένες σας μόνιμες στήλες:

Squarebook
Ηλεκτρονικά άπαντα Χαλκιδέων, σουρεαλιστικής ποίησης και κουλτούρας. Κοίτα να δεις τι έγραψε πάλι ο friend στο wall του!

Total Makeover
Γυναίκα έτοιμη για όλα ακολουθώντας τρία απλά βήματα μεταμόρφωσης.

Up and down
Ένα ασανσέρ είναι η ζωή. Άλλος για το υπόγειο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...