Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Vassilios is back !

Και ξανά προς τη δόξα τραβά! Μπορεί ο Βασίλειος Κωστέτσος να πέρασε δύσκολα στις αρχές του χρόνου, αφού κινδύνευσε να χάσει το μάτι του, όμως τώρα επανήλθε δυναμικά. Και μάλιστα, με λαμπερή επίδειξη στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του περίφημου fashion show της Mercedes Benz. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, συμμετείχε η κορυφαία σχεδιάστρια Vera Wang, o Tommy Hilfiger και ο οίκος Lacoste.

Στο πλευρό του Βασίλειου, μεταξύ άλλων, ήταν η στενή συνεργάτιδά του Σοφία και ο στιλίστας Τάσος Ρούσσος. Είχε όμως και συναντήσεις με παλιά, αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για τη Γιάννα Νταρίλη, που η βοήθειά της στη διοργάνωση του show του Βασίλειου (για το οποίο πρώτα είχε μιλήσει ο γνωστός σχεδιαστής στην «Espresso») ήταν καταλυτική.

Επί ένα 24ωρο ο Βασίλειος έκανε το τελικό fitting με τα μοντέλα. Στα παρασκήνια πήγε και η πολύ καλή του φίλη Χριστίνα Αλούπη, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική και σπουδάζει κινηματογράφο. Μπορεί να ήταν πανικόβλητος, όμως τέλος καλό, όλα καλά.

Τα ρούχα του απέσπασαν πολύ καλές κριτικές από τους δημοσιογράφους μόδας, κάτι που -όπως ήταν φυσικό- χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βασίλειο. Στο show του, που περιλάμβανε και ανδρικά και γυναικεία ρούχα για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2010-2011, δεν συμμετείχε κανένας Ελληνας και καμία Ελληνίδα. Ολοι ήταν ξένα, γνωστά μοντέλα.

Οσον αφορά τα ρούχα του, ήταν πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Μπορεί κάποια κομμάτια του να άγγιζαν την υπερβολή (οι παγέτες είναι... υπεύθυνες), όμως ο σχεδιαστής απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου. Πρόκειται για δερμάτινες καμπαρτίνες, ψηλές μαύρες μπότες, αλλά και ασπρόμαυρα κοστούμια, που μάλιστα γίνονταν ακόμα πιο εκκεντρικά, αφού τα μοντέλα που τα παρουσίαζαν είχαν βαμμένο το πρόσωπό τους -όχι μόνο τα χείλη- σε... αιματοβαμμένο κόκκινο.

Ο Βασίλειος βγήκε στην πασαρέλα χαμογελαστός κλείνοντας το show του και καταχειροκροτήθηκε φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν και μαύρο δερμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με κόκκινο Τ-shirt. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...