Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Το «πορτραίτο» του πρίγκιπα Γουίλιαμ, από έναν άστεγο!

Το επόμενο τεύχος της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού Hello! παρουσιάζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: μελαχρινό και φωτογραφημένο από έναν άστεγο! Και μπορεί το χρώμα των μαλλιών του να είναι ένα δευτερεύον θέμα συζήτησης (φαίνονται βαμμένα με σπρέι, αλλά τον κάνουν πολύ πιο γοητευτικό και «αληθινό»), ωστόσο στο επίκεντρο του θέματος βρίσκεται ένα φιλανθρωπικό project με το οποίο ασχολείται ο γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της Λαίδης Νταϊάνα.
Ο Γουίλιαμ υποστηρίζει την φιλανθρωπική οργάνωση Crisis, που βοηθά άτομα που βρίσκονται σε άσχημες καμπές στη ζωή τους. Ένα από αυτά ήταν και ένας άστεγος, που κατάφερε να ξαναφτιάξει τη ζωή του με τη βοήθεια της οργάνωσης. Ο Γουίλιαμ τον φωτογράφισε, και εκείνος φωτογράφισε τον Γουίλιαμ. Μία από αυτές τις φωτογραφίες αποτελεί και το εξώφυλλο του περιοδικού. Πρόκειται για την πρώτη φορά που μια επίσημη φωτογραφία μέλους της βασιλικής οικογένειας έχει τραβηχτεί από μη επαγγελματία. Ο ίδιος ο πρίγκιπας λέει για το εγχείρημα: «Αυτό που θέλουμε να δείξουμε, είναι ότι όλοι μας, όποια τροπή κι αν έχει πάρει η ζωή μας, είμαστε γείτονες και έχουμε δεσμούς. Η εμπειρία του Τζεφ (του πρώην άστεγου συνανθρώπου του) ήταν τραυματική, αλλά τώρα με τη βοήθεια της Crisis η ζωή του βρίσκει πάλι ελπίδα και στόχο».

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι δυο τους θα εκτεθούν και στη συνέχεια θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Christie’s, με τα έσοδα να διατίθενται στην Crisis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...