Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η «μελαχρινή γαζέλα» εκτόπισε το φαβορί!


Μετά από βουτιές στα χιόνια και στα σιντριβάνια μες το καταχείμωνο και φωτογραφήσεις δίπλα στα... σφαχτά, έριξε και το μοντελοριάλτι «The Next Top Model» αυλαία. Νικήτρια αναδείχτηκε η χαμηλών τόνων Σεράινα, που την τελευταία στιγμή εκτόπισε το φαβορί, την Ιωάννα.

Η μελαχρινή «γαζέλα» του ριάλιτι του ΑΝΤ1 (που -όπως ομολόγησε και η κριτική επιτροπή- είχε το ωραιότερο περπάτημα στην πασαρέλα, αλλά και τα πιο μακριά κι εντυπωσιακά πόδια) πήρε το τρόπαιο του παιχνιδιού: συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων, φωτογράφηση για γνωστό οίκο μόδας, για editorial μόδας και ένα ρολόι Dior αξίας 13.000 ευρώ από τα χέρια της οικοδέσποινας Βίκυς Καγιά.

Με συγκεντρωτικό ποσοστό 29,1% και 34,8% για τα νεανικά κοινά, ο τελικός του «The Next Top Model» κατάφερε να υπερισχύσει της πρεμιέρας του νέου ριάλιτι του Μega, «Παταγονία».

Η Ιωάννα δεν μπήκε ούτε καν στις δύο πρώτες, αλλά στο top 4. Ισως έφταιγε το ότι -όπως επισήμανε η Τζένη Μπαλατσινού- ήταν η πιο κοντή απ’ όλες. Δεύτερη αναδείχτηκε η Μόνικα, η -αντικειμενικά- «μη όμορφη», που όμως κατά την παραμονή των κοριτσιών στο Λονδίνο τα πήγε περίφημα σε όλες τις δοκιμασίες.

Στον τελικό και η Μαρία, «με τα υπέροχα μάτια», αλλά «ανέκφραστα ως επί το πλείστον» σύμφωνα με τους κριτές.

Ολες τους περπάτησαν στο ντεφιλέ του Χριστόφορου Κοτέντου και τέσταραν τις δυνάμεις τους στο χιονοδρομικό του Μαίναλου. Και εκεί ξανά points πήρε η Σεράινα, που εντυπωσίασε τον Ιταλό σχεδιαστή Πάολο Τομέι με τη «μεσογειακή ομορφιά της», αλλά και με τη δεξιοτεχνία της στο σκι. ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...