Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Η L' OREAL Paris και η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάζοuν τον "ΚΩΔΙΚΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ"


Σε ένα χώρο πολιτισμού και υψηλής τεχνολογίας η L’OREAL Paris, παρουσίασε το νέο τεχνολογικό της επίτευγμα στην περιποίηση προσώπου που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην κοσμετολογία.

Συμπαρουσιαστής της L’ΟREAL η λαμπερή Τατιάνα Στεφανίδου! H έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συντόνισε τους 3 καλεσμένους επιστήμονες που παρουσίασαν όλα τα επιστημονικά επιτεύγματα αυτής της 10ετούς έρευνας στην Επιστήμη των Γονιδίων που κατέληξε στην δημιουργία της νέας σειράς περιποίησης προσώπου με το όνομα «ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ»!

Μελετώντας τις διαφορές στην έκφραση των γονιδίων σε νεανικές και ώριμες επιδερμίδες, η Προηγμένη Έρευνα L’Oreal, σε συνεργασία με κορυφαίο πανεπιστημιακό δερματολογικό νοσοκομείο  στη Γαλλία αποκρυπτογραφεί τον κώδικα νεότητας της επιδερμίδας και τον προσφέρει στις σύγχρονες σαραντάρες που ενώ νιώθουν πολύ νέες, η επιδερμίδα τους τούς προδίδει γιατί εμφανίζει τα σημάδια κούρασης του δραστήριου, μοντέρνου τρόπου ζωής τους.

Τώρα κάθε σαραντάρα με τη μοναδική  τεχνολογία του «ΚΩΔΙΚΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ», που είναι σχεδιασμένη για να ενισχύσει την ικανότητα επανόρθωσης της επιδερμίδας, μπορεί  να αποκαταστήσει το φυσικό της κώδικα νεότητας. H Τατιάνα δήλωσε ότι την δοκίμασε και ότι μετά από 15 μέρες είδε το πρόσωπό της πιο ξεκούραστο!!!

Οι συνθέσεις των 3 προϊόντων προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα και έχουν πολυτελείς υφές που είναι  απόλαυση για τις αισθήσεις.

Και κάτι πολύ σημαντικό! Η τιμή αυτών των προϊόντων, που η ανυπέρβλητη τεχνολογία τους στηρίζεται στη γνώση  της Επιστήμης των Γονιδίων, δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...