Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Πασαρέλα στην Τουρκία

Δύο Ελληνες, περιζήτητοι στην τουρκική αγορά! Η Μπέτυ Κουράκου νικήτρια του MISS EUROPE FACE to 2003 και ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχονται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Οχι τυχαία. Οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο του μόντελινγκ της γείτονος είναι εξαιρετικά ανεβασμένες. Και οι δύο καθημερινά τρέχουν από φωτογράφηση σε πασαρέλα και τούμπαλιν. Γεμίζουν τα books τους, αφού το πρόγραμμά τους -και εκεί- είναι φουλ στις φωτογραφήσεις για top περιοδικά μόδας και για καμπάνιες εταιρειών ενδυμάτων και ειδών πολυτελείας.

«Έμεινα στην Τουρκία ένα μήνα κι έζησα μια υπέροχη εμπειρία. Ξυπνούσα στις 7.30 το πρωί και έπρεπε να περνάω από επτά κάστινγκ καθημερινά. Τα πράγματα δεν διαφέρουν πολύ από την Ελλάδα. Δεν με αντιμετώπισαν “κάπως”. Η υπόθεση απλά είχε πολλή κούραση, τρέξιμο και δουλειά, όμως το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας το αντρικό μόντελινγκ περνάει κρίση. Είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση από ένα γνωστό πρακτορείο στην Τουρκία, τα χρήματα επίσης ήταν πάρα πολύ καλά κι έτσι αποφάσισα να πάω» μας λέει ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος. 

«Εκεί έχουν βιομηχανία μόδας που μπορεί και στηρίζει την παραγωγή. Μου δόθηκαν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Δεν με αντιμετώπισαν εχθρικά που είμαι Ελληνας, αντιθέτως, εγώ τουλάχιστον εισέπραξα αγάπη και σεβασμό. Γύρισα για δέκα μέρες στην Ελλάδα και σε λίγες μέρες θα ξαναπάω στην Τουρκία».

Οπως μας ενημερώνει ο Νεκτάριος, η Μπέτυ Κουράκου, με την οποία, όπως είναι φυσικό, έχουν γίνει κολλητά φιλαράκια αφού είναι στην ίδια χώρα, ακόμα βρίσκεται στην Τουρκία. «Θα μείνει εκεί μέχρι μέσα Μαρτίου. Εχει μάλιστα γίνει ήδη πολύ γνωστή στην Τουρκία. Οπου κι αν έχω πάει, με ρωτούν εάν γνωρίζω την Μπέτυ. Φωτογραφίες της έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά τουρκικά περιοδικά, ενώ πρόσφατα άνοιξε και το show που έκανε η Πάρις Χίλτον (σ.σ.: παρακαλώ!) εκεί».  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...