Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ερωτας κλέφτης

Μπήκε στη ζωή του… «Σαν τον κλέφτη»! Η 20χρονη καλλονή Ελένη Ευαγγελάτου είναι εδώ κι ένα μήνα το νέο αμόρε του Γιώργου Σαμπάνη. Το «φρέσκο» ζευγάρι κάνει τις πρώτες εξόδους του σε γνωστά καφέ της Γλυφάδας, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα.

Μετά το χωρισμό του με την αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2007 Αντωνία Καλλιμούκου ο νεαρός γοητευτικός τραγουδιστής πολλών hot σουξέ της εποχής («Σαν τον κλέφτη», «Σε αφήνω στο επόμενο», «Τι να μας κάνει η νύχτα») είχε μείνει για πολλούς μήνες… ελεύθερος κι ωραίος! Τον τελευταίο μήνα όμως έχει μπει στη ζωή του η Ελένη, που κατάγεται από την Κεφαλλονιά και είναι ένα από τα καινούργια πρόσωπα στο χώρο του μόντελινγκ.

«Στο πρόσωπο της Ελένης ο Γιώργος φαίνεται να έχει βρει τη νέα του σύντροφο. Είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι» μας λέει άτομο του στενού περιβάλλοντός τους. «Η νέα αγαπημένη του πηγαίνει τακτικά με φίλες της στο "Αθηνών Αρένα" όπου εκείνος εμφανίζεται και πολλές φορές του κρατάει συντροφιά στο καμαρίνι. Στον ελεύθερο χρόνο τους τα παιδιά απολαμβάνουν τον καφέ τους σε κάποιο από τα γνωστά κοσμικά στέκια της Γλυφάδας κι εκεί -όπου αισθάνονται πιο χαλαρά- δεν κρύβουν τον έρωτά τους…»

Η Κεφαλλονίτισσα Ελένη Ευαγγελάτου έχει σπουδάσει αισθητικός, αλλά όνειρό της είναι να γίνει καταξιωμένο μοντέλο, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Οπως έχει δηλώσει η ίδια, θαυμάζει την Κάτια Ζυγούλη, την Ιωάννα Λίλλη και τη Ζιζέλ και όνειρο της είναι να περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες… Να πούμε ακόμα ότι είναι ανιψιά του γνωστού ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου και πολλές φορές έχει ποζάρει για την προώθηση της δουλειάς του. ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...