Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Πετρουλάκη και Λίλλη με... κοιλίτσες

Είναι νέες, ωραίες, λαμπερές, αλλά πάνω απ’ όλα μητέρες. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τις εγκυμονούσες Ελένη Πετρουλάκη γυμνάστρια και μοντέλο και Ιωάννα Λίλλη πρώην μοντέλο, στην πρώτη τους κοσμική εμφάνιση με φουσκωμένες κοιλίτσες.

Η «εθνική μας γυμνάστρια» και το πρώην μοντέλο εμφανίστηκαν στο Μέγαρο Μουσικής. Συνόδευσαν τους συζύγους τους Ιλια Ιβιτς και Θοδωρή Ζαγοράκη στην τελετή βράβευσης των «Χρυσών Ενδεκάδων», την οποία διοργάνωσαν από κοινού ο ΣΚΑΪ και η Σούπερ Λιγκ, με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων της Α’ Εθνικής. Τόσο η Ελένη όσο και η Ιωάννα κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση, αφού, αν και σε εγκυμοσύνη, ήταν πανέμορφες. Και το σημαντικότερο, εξαιρετικά κομψές. Δεν έχουν πάρει, βλέπετε, πολλά κιλά. Αμφότερες γυμνάζονται, προσέχουν τη φόρμα τους και έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Η Ελένη Πετρουλάκη προτίμησε πιο ροκ στιλ, αφού φόρεσε κολάν με μαύρο πανωφόρι. Η beautiful mamma, που πάει για το τέταρτο παιδί -είναι ήδη στον τέταρτο μήνα της κύησης- συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της. Πηγαίνει στα γυμναστήρια «Asana» και μαζί με την αδελφή της Νίκη προσφέρει σούπερ προγράμματα στην πελατεία της. Η Ιωάννα, πάλι, που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της (έχει ήδη μία κορούλα, τη Μαρία) επέλεξε μια μαύρη, μάξι δημιουργία που την είχε συνδυάσει με γούνα. Τα μαλλιά της, που τα είχε πιάσει ψηλά, αναδείκνυαν το όμορφο πρόσωπό της. Εκείνη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά της. Μακριά από τα φλας, ζει την απόλυτη ευτυχία...

Οπως είναι φυσικό, Ιβιτς και Ζαγοράκης καμάρωναν για τις κούκλες συζύγους τους που μαγνήτισαν -με ευκολία- τα φλας. ΣΑ. ΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...