Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Μια κυρία (ξανά) στα μπουζούκια

Κάτι τρέχει στα μπουζούκια! Πρώτο τραπέζι πίστα στο «Anodos», όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες το μοντέλο και τηλεπερσόνα Εύη Βατίδου, πυροδοτώντας ποικίλα σχόλια. Ο λόγος; Ο συνοδός της και γνωστός επιχειρηματίας Μιχάλης Σταθοκωστόπουλος. Μαζί με μεγάλη παρέα ξεφάντωσαν με το πρόγραμμα του «Μαζώ», του Λούκα Γιώρκα και της Κέλλυς Καλτσή.

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους, Εύη και Μιχάλης κυκλοφορούν μαζί συνεχώς τον τελευταίο καιρό. «Διασκεδάζουν σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και σε αυτές τις εξόδους έχουν ανακαλύψει πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Φλερτάρουν έντονα και περνάνε υπέροχα ο ένας με τον άλλον». Ο Μιχάλης είναι περίπου 35 ετών, έχει κάνει σπουδές στο Λονδίνο και είναι οικολόγος. Αποφεύγει να τρώει κρέας, παίζει τένις, λατρεύει το σούσι και γενικότερα οτιδήποτε είναι υγιεινό. Οσο για την Εύη, χαίρεται που έχει αυτό τον άνθρωπο στο πλευρό της. Οπως είναι φυσικό, τηρεί σιγήν ιχθύος αναφορικά με το είδος της σχέσης τους. Γιατί μπορεί να της χρεώνουν ως νέο αμόρε τον επιχειρηματία Αζίζ Ντίρι, όμως, όπως μαθαίνουμε, με τον συγκεκριμένο η σχέση είναι καθαρά επαγγελματική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης είναι γιος του γνωστού επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου και έχει άλλα τρία αδέρφια: τον Βασίλη, την Αφροδίτη και την Αλεξάνδρα. Είναι πολύ αγαπημένοι και όλοι ασχολούνται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Εκείνος όμως είναι ο πλέον χαμηλών τόνων. Ανέκαθεν στεκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οσο για την Εύη, μπορεί αυτή τη σεζόν να απέχει από την τηλεόραση, αλλά φαίνεται να τα έχει βρει μια χαρά με τον εαυτό της. Αλλωστε, και επαγγελματικά τα πάντα κυλάνε κατ' ευχήν. Διαφημίζει τα διαμάντια του Αζίζ και... όλα καλά όλα ανθηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...