Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Πέρλες και δάκρυα για τη Νατάσα Ρίτσαρντσον

Πέρλες και... δάκρυα κυριάρχησαν φέτος στο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά amfAR, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Νατάσα Ρίτσαρντσον.

Οι πέρλες ήταν το θέμα της αμφίεσης που επέλεξε αυτή τη φορά η Lady Gaga, η οποία αντί να τις φοράει σε κολιέ, τις κόλλησε στο πρόσωπό της! Δεν τις είχε όμως μόνο εκεί: το μπικίνι που φορούσε, το σακάκι της, ακόμα και οι ψηλές μπότες-πλατφόρμες που φορούσε ήταν διακοσμημένες με πέρλες.

Η μόνη πινελιά χρώματος που είχε ήταν ένα έντονο ροζ κραγιόν, ειδική έκδοση της εταιρείας Mac, που πήρε το όνομα της τραγουδίστριας (τα έσοδα από αυτό θα δοθούν στην έρευνα για την καταπολέμηση του AIDS). Αξιοσημείωτο είναι ότι η Lady Gaga έφτασε στο γκαλά συνοδευόμενη από τη Σίντι Λόπερ, η οποία επίσης φορούσε το ίδιο κραγιόν.

Στο γκαλά αυτό, που σηματοδοτεί την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία της Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Αναφέρθηκε στην προσήλωση της κόρης της (που χάθηκε άδικα από τραυματισμό στο σκι) στον αγώνα κατά του AIDS. H Νατάσα Ρίτσαρντσον μετέτρεψε αυτό τον αγώνα σε αποστολή ζωής από τη στιγμή που έχασε τον πατέρα της, τον σκηνοθέτη Τόνι Ρίτσαρντσον (το 1991) από αυτή την ασθένεια.

Εκτός από τη Ρεντγκρέιβ που προσήλθε στην εκδήλωση με την κόρη της Τζόελι Ρίτσαρντσον, μίλησε για τη Νατάσα και η στενή της φίλη Μπρουκ Σιλντς, που σχεδόν κατέρρευσε όταν έδωσε συνεντεύξεις για τη φίλη της στο κόκκινο χαλί. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...