Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ρίμμα Τσάκου: Διαθέτει το τέλειο "πακέτο"

Ομορφο πρόσωπο και κορμί, συν αυτοπεποίθηση, είναι τα βασικά ατού της Ρίμμας Τσάκου που επιδιώκει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννημένη στη Ρωσία, η Ρίμμα από μικρή ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Αρχικά για διακοπές. Οταν όμως ήρθε στη χώρα μας τη λάτρεψε και αποφάσισε να ζήσει εδώ.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Εχει τελειώσει τη Νομική στη Ρωσία και μιλάει άπταιστα εκτός από ρωσικά, ελληνικά και αγγλικά. Τέλος, έχει και δίπλωμα αισθητικής.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Παράλληλα με τη δικηγορική έχει ασχοληθεί και με το χώρο της μόδας ως φωτομοντέλο για καταλόγους σε μαγιό. Αρχικά όμως διαφήμιζε καλλυντικά προσώπου.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να πετύχει και στη χώρα μας ως φωτομοντέλο. Ελπίζει να γνωρίσει πολιτισμούς από άλλες χώρες, όμως στην καρδιά της πάντα θα ξεχωρίζει ο πολιτισμός και η κουλτούρα των Ελλήνων.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Της αρέσει πολύ η ταχύτητα. Το καλύτερό της είναι να πατάει το γκάζι του αυτοκινήτου της. Οταν την «παίρνει» φυσικά, ήτοι όταν είναι άδειος ο δρόμος!

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... «τίποτα και με όλα», όπως τονίζει.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στη Γλυφάδα και σε in εστιατόρια σε όλο το λεκανοπέδιο καθώς είναι λάτρης της ποιοτικής κουζίνας. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τένις που είναι από τα αγαπημένα της χόμπι.

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ... για τη Ρίμμα είναι ο Vin Disel. «Είναι ο μοναδικός τύπος άνδρα που με εξιτάρει» λέει χαρακτηριστικά. ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...