Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Οι Έλληνες που φορούσαν Μακ Κουίν

Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Νίνο  και Τάμτα είναι μερικά από τα ονόματα της ελληνικής showbiz, που έχουν φορέσει τα ρούχα του διάσημου σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Πολλοί έλληνες καλλιτέχνες επέλεγαν για τις εμφανίσεις τους ρούχα με την υπογραφή του «χούλιγκαν της μόδας», τα οποία τα προμηθεύονταν οι ίδιοι ή συνεργάτες τους με συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Έλενα Κουντουρά είναι  μια από τις γυναίκες που φόρεσαν τις μοναδικές δημιουργίες του ιδιόρρυθμου σχεδιαστή.  Η ίδια εξέφρασε τη λύπη της για το  θάνατο του, ενώ δεν παρέλειψε να τον χαρακτηρίσει «μεγάλο» ταλέντο.

Ο γνωστός στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής, γνώριζε προσωπικά τον διάσημο σχεδιαστή και έχει ντύσει πολλούς επώνυμους με τα ρούχα του. Μάλιστα όπως είπε, του έχει κάνει και δώρο ένα παλτό, που του το είχε υποσχεθεί, όταν είχαν συναντηθεί το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Αλλά και ο κριτής του Next top Model δηλώνει σοκαρισμένος από το θάνατο του μεγάλου σχεδιαστή, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό το τέλος.

Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...