Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Βάλια Κακούτη: Σήμερα όλες δηλώνουν μοντέλα

Η Βάλια Κακούτη σπάνια επιλέγει να δίνει συνεντεύξεις που να μην αφορούν τη δουλειά της. Αποκαλυπτική και καυστική όσο ποτέ, δίνει στην «Espresso της Κυριακής» την απάντησή της στην Κρίστυ Κρανά, η οποία είχε εκφραστεί πριν από λίγο καιρό με απαξιωτικά λόγια για το γνωστό μοντέλο και τη συνεργασία που είχαν. Μοιράζεται μαζί μας προβληματισμούς και παρασκήνια που έχει συναντήσει στον λαμπερό κόσμο της πασαρέλας με τον οποίο ασχολείται τα τελευταία επτά χρόνια και αναφέρεται στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η οικογένειά της στην καριέρα της.

Κατάγεται από την Καλαμάτα και είναι Αρσακειάδα, όπως μας λέει. Τελείωσε το Αμερικανικό Κολλέγιο και από τα μαθητικά της χρόνια έδειξε την καλλιτεχνική της φλέβα. Δεν διάβαζε ιδιαίτερα και μοναδική αγάπη της ήταν ο χορός που σπούδαζε σε κρατική σχολή. Από τα χρόνια εκείνα έχει τις ωραιότερες αναμνήσεις και θυμάται ότι ως αγοροκόριτσο έπαιζε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και έκανε συνέχεια ποδήλατο. Καλομαθημένο παιδί της οικογένειας και με μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Θανάση, ο οποίος υπερήφανος παρακολουθεί τα βήματα της αδελφής του με μεγάλο καμάρι όσο μεγαλώνει, καταλαβαίνει ότι γίνεται πόλος έλξης των αρσενικών. Το 2004 αποφασίζει να λάβει μέρος στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και κερδίζει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, που της ανοίγει πολλές πόρτες για φωτογραφήσεις, εξώφυλλα, καριέρα στο εξωτερικό και συμμετοχή σε δική της καλλιτεχνική εκπομπή στο ΜEGA. Ακολουθεί μια διαδρομή… μοναχική, χωρίς τις πλάτες άλλων. Με τον πληθωρικό και ευθύ χαρακτήρα της, καθιερώνεται στον χώρο της μόδας και είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτής της δεκαετίας.

- Ο παράγων τύχη τι ρόλο παίζει στη ζωή σου μέχρι σήμερα;Και η τύχη παίζει ρόλο στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου. Μετά τα καλλιστεία, που δεν μετανιώνω βεβαίως που πήγα, άνοιξαν πόρτες και παράθυρα για να κάνω αυτό που αγαπώ. Λένε μάλιστα ότι ένα μοντέλο χαράσσει τη μοναχική του πορεία, αν θέλει να κάνει καριέρα, και θα συμφωνήσω. Αν επιλέξει να φύγει στο εξωτερικό κιόλας, τότε πραγματικά έχει μόνο την οικογένειά του να το στηρίζει. Πολλές φορές, σε πλησιάζουν και διάφοροι που θέλουν να σε… βοηθήσουν και να σε προωθήσουν, αλλά απλώς τους κάνεις στην άκρη! Είμαι δυναμικός χαρακτήρας και ευτυχώς αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις με ψυχραιμία.

- Σε έχει προβληματίσει κάτι όλα αυτά τα χρόνια στο επάγγελμα που επέλεξες να κάνεις;Ασφαλώς και με έχει προβληματίσει, ιδιαίτερα η εξέλιξη της μόδας. Ολες δηλώνουν μοντέλα τη σήμερον ημέρα. Ψηλές, κοντές, χοντρές μπαίνουν στον χώρο αυτό και το δηλώνουν με καμάρι ότι είναι μοντέλα, πρώτης γραμμής κιόλας. Τι να πω εγώ για όλα αυτά; Με την κρίση που επικρατεί έχουν πέσει και τα κασέ των μοντέλων και το επάγγελμα έχει χάσει λίγο από την αίγλη του από την εποχή που ξεκινούσα εγώ. Επίσης, θέλω να σου πω ότι έχω αναγκαστεί να χάσω δουλειές και να αρνηθώ επίσης προτάσεις με χαμηλά χρήματα. Ευτυχώς που ο Τύπος όμως με έχει σεβαστεί και στηρίζει όλα αυτά που έχω κάνει στην πορεία μου μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...