Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Καγιά: Από μικρή έδειχνε ότι θα γινόταν παρουσιάστρια

Από μικρή έδειχνε ότι θα γινόταν παρουσιάστρια, γιατί εκτός από εντυπωσιακή εξωτερική ομορφιά είχε και το χάρισμα της άνεσης του λόγου. Μιλάω για τη Βίκυ Καγιά που γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα ως «Λολίτα του μόντελινγκ» με την υποστήριξη της Μαίρης Δρακοπούλου (από τις πιο δυναμικές models agent που έχουν περάσει...).

Στο γύρισμα λοιπόν μιας τηλεοπτικής εκπομπής εκείνης της εποχής συνάντησα για πρώτη φορά τη Βίκυ, που αν και μαθήτρια ακόμα ήταν αρκετά γνωστό μοντέλο και περιζήτητη στις επιδείξεις. Από το πρώτο «χαίρω πολύ» που είπαμε η Βίκυ με κέρδισε πραγματικά, γιατί έβγαζε μια παιδική καλοσύνη και μια καλή ανατροφή από τους γονείς της. Αυτό δε που μου έκανε εντύπωση ήταν η μεγάλη άνεση που είχε στον λόγο της, μιλώντας μάλιστα σωστά τα ελληνικά. Τότε, η Βίκυ είχε δεσμό με ένα πολύ ωραίο αγόρι του μόντελινγκ, τον Χρήστο Κολοβό, που έκανε δημόσιες σχέσεις στο κλαμπ «Καλούα». Η Βίκυ και ο Χρήστος ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι και πολλές φορές είχαμε συναντηθεί και οι τρεις σε διάφορα κοσμικά πάρτι. Δυστυχώς, αυτό το ειδύλλιο δεν κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά, όπως ξέρω καλά, ανάμεσα στα δύο παιδιά υπάρχει πάντα μια πολύ καλή σχέση και ο ένας λέει τα καλύτερα λόγια για τον άλλον.

Η Βίκυ Καγιά δεν πήρε ποτέ μέρος στα πανελλήνια καλλιστεία, γιατί δεν είχε ανάγκη τους τίτλους ομορφιάς για να γίνει γνωστή, όπως συνέβη με άλλες μοντέλες. Το καλοκαίρι του 1994 όμως πήγε στη Χαβάη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό με new faces (νέα πρόσωπα-μοντέλα), κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις της Αϊλίν Φορντ και του Ζεράρ Μαρί, των διάσημων πρακτορείων Ford και Elite αντίστοιχα. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη της στις διεθνείς πασαρέλες, αλλά ήταν πολύ μικρή για να παραμείνει -χωρίς τους γονείς της στο πλευρό της- στην αμερικανική μεγαλούπολη. Στη συνέχεια, δούλεψε πολύ ως μοντέλο στη Γερμανία και με την πάροδο των χρόνων έκανε σιγά σιγά το δικό της international book, που περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές ως μοντέλο σε διεθνούς φήμης δουλειές. H αλήθεια είναι ότι στα πέτρινα χρόνια της ελληνικής μόδας (που οι εγχώριες μοντέλες ήταν... εγκλωβισμένες στα πάτρια εδάφη) η Βίκυ Καγιά κατάφερε να ξεχωρίσει στο εξωτερικό! ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
ΥΓ.: Η... μικρούλα Βίκυ Καγιά με τους γονείς της Αγγελο και Αλεξάνδρα στο αεροδρόμιο λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Χαβάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...