Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ελλάδα Μπασονίδη: Μια Κριαρίνα με τα όλα της!

Τη χαρακτηρίζει η φιλοδοξία της. Μπορεί να ρισκάρει τα πάντα για να κατακτήσει τους στόχους της. Βλέπει τη ζωή σαν μια περιπέτεια που θέλει να τη ζήσει στο έπακρο. Παράλληλα, είναι και εξαιρετικά δυναμική. Κριαρίνα με τα όλα της, της αρέσει να ηγείται!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Τιφλίδα από Ελληνες γονείς και μεγάλωσε στην Κύπρο. Αυθόρμητη και με χιούμορ, χαρακτηρίζει τον εαυτό της πολύ απλό άνθρωπο.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Λάρισας. Θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτό που σπούδασε και παράλληλα με τη φωτογραφία που είναι η μεγάλη της αγάπη. Μιλάει άπταιστα ρωσικά, τουρκικά και αγγλικά, ενώ έχει και πτυχίο ECDL.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Σε μια επίδειξη για την L’ Oreal στα 17 της. Εκτοτε ακολούθησαν πολλές φωτογραφήσεις για νεανικά περιοδικά στην Κύπρο.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Λατρεύει τα ταξίδια με φίλους. Πιστεύει ότι μπορεί να ασχοληθεί με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να επιτύχει. Μένει μόνιμα Αθήνα και σύντομα θα ολοκληρώσει την πρακτική της.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Είναι να μην πάει στα μαγαζιά. Κάνει shopping χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Δεν αγοράζει δωράκια μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μία ακόμα μεγάλη αδυναμία της είναι το καλό φαγητό. Παρ’ όλα αυτά δεν παίρνει κιλά. Είναι θέμα γονιδίων.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τη μουσική. Δεν κάνει χωρίς αυτήν. Ενημερώνεται διαβάζοντας περιοδικά, είναι το αγαπημένο της.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Δεν έχει συγκεκριμένο στέκι. Το βασικό είναι η παρέα που θα τη συνοδεύει. Οπου και αν πάει κάνει χαβαλέ και έχει αρκετή δόση τρέλας. Σιχαίνεται τους μίζερους ανθρώπους και δεν μπορεί ούτε στιγμή τους «δήθεν».

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ... Είναι μελαχρινός, σίγουρα δημιουργικός, πολυάσχολος. Το σημαντικότερο για εκείνη είναι να την κάνει να γελάει.  ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...