Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Beyoncé: Άρωμα επιτυχίας

Αφού έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ παίρνοντας 6 Grammys μέσα σε μία βραδιά, και έκανε μια καυτή εμφάνιση για τους fans των βραβείων, είπε να παρουσιάσει και ένα άρωμα που την εκφράζει απόλυτα. Το “Heat” δεν είναι άλλο παρά το δικό της άρωμα με τη δική της υπογραφή. Είναι κόκκινο όπως τη φωτιά, έχει καμπύλες και λάμπει όπως κι εκείνη.
Δεν είναι η μόνη που έχει κάνει κάτι τέτοιο στο χώρο της. Music stars όπως η Mariah Carey, η Avril Lavigne, η Jennifer Lopez, η Leona Lewis, η Christina Aguilera και η Britney Spears έχουν κυκλοφορήσει το δικό τους άρωμα. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα έχουν ιδιαίτερη επιτυχία αφού τα τιμούν δεόντως οι fans.
Η αδερφή της, Solange, ως dj στο party
Για να γιορτάσει λοιπόν το δικό της άρωμα η Beyoncé έκανε ένα μεγάλο party στη Union Square, στο κτίριο των Tiffany’s στη Ν. Υόρκη. Σε αυτή τη βραδιά παρευρέθηκαν jet setters και δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά του πλανήτη - ακόμα και από το Amsterdam και το Cape Town! Η τραγουδίστρια, φορώντας ένα καυτό κόκκινο φόρεμα του Marc Bouwer, δήλωσε περήφανη για το αποτέλεσμα μιας διετούς αναζήτησης των συστατικών του αρώματος και του τρόπου σύνθεσής τους. Το φορούσε η ίδια στην περιοδεία της για να δει τις αντιδράσεις των γύρω της. Όπως είπε το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τη μυρωδιά της μητέρας της και απευθύνεται σε δυναμικές, αισθησιακές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...