Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Ο Gaultier επανασχεδιάζει τα αυθεντικά Levi's jeans & jackets!

Τα 00’s έφεραν στον χώρο της μόδας μία από τις πιο λατρεμένες πρακτικές συνεργασιών: το “guest designing”! Η κρίση που περνάει ο κλάδος της υψηλής ραπτικής έπεισε μεγάλους σχεδιαστές να προσεγγίσουν το ευρύ κοινό μέσω συνεργασιών με πιο προσιτές εταιρείες ένδυσης. Το πιο πρόσφατο όνομα που προστίθεται σε αυτό το trend, είναι ο Jean-Paul Gaultier, που επανασχεδιάζει για πρώτη φορά, επιλεγμένα κομμάτια της ανδρικής και γυναικείας συλλογής Levi's, για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010. Ο ανατρεπτικός Γάλλος σχεδιαστής δήλωσε σχετικά: «Η Levi's είναι το αμερικανικό όνειρο, είναι ένας μύθος, είναι τα original jeans. Ήταν χαρά μου που δημιουργησα το δικό μου version στα 501 jeans».
Τα κομμάτια της γυναικείας κολεξιόν “True Blue” αποτελούν ένα πάντρεμα των σχεδίων της Levi's με vintage lingerie σχέδια. Ο σχεδιαστής αναμιγνύει τις αισθησιακές γραμμές των vintage εσωρούχων με τα γυναικεία jeans and jackets της Levi's, δημιουργώντας ένα δυναμικό outwear trend. Σκουρόχρωμα jeans μετατρέπονται σε mini ή midi φούστες, ενώ το αυστηρό σχέδιο του γυναικείου Levi's jacket αποκτά μια προκλητική γραμμή, ενσωματώνοντας τα χαρακτηριστικά των τριγωνικών στηθοδέσμων του Gaultier πάνω του.

Η γυναικεία συλλογή “True Blue” της Levi's θα διατίθεται στα εξής επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2010:

ATTICA, THE DEPARTMENT STORE (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)
LEVI'S STORE (ΕΡΜΟΥ 4, ΑΘΗΝΑ)
DEVICEONE (Π. ΜΕΛΑ 38, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...