Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Δοκίμασε τον έρωτά σου, στις 14 Φεβρουαρίου, ….με Allou! Valentine’s Crash Test

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας δοκιμάζεται στο Allou! Fun Park με ανατροπές, εκπλήξεις και το πιο Allou! Valentine’s crash test!
Το Allou! Fun Park ετοιμάζεται να φιλοξενήσει όλους όσους θέλουν να «τεστάρουν» πόσο allou! είναι η αγάπη τους και υπόσχεται όχι μόνο απεριόριστη διασκέδαση, αλλά και το πιο πρωτότυπο flirt. Το πάρκο θα γεμίσει, από νωρίς την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, με ζευγάρια, ελεύθερους και μπερδεμένους! Όλοι θα διασκεδάσουν με dj που ξεσηκώνουν ανακοινώνοντας ζωντανά τις αφιερώσεις του κοινού.
Οι «δεσμευμένοι» επισκέπτες θα μπορούν να «δοκιμάσουν» το ταίρι τους κάνοντάς του ένα Allou! Crash Test, πηγαίνοντας μαζί του μια βόλτα στ’ αστέρια με το Star Flyer, ζητώντας του να πέσει στα πόδια τους από ύψος 44 μέτρων με το Shock Tower, ακόμα και να εκτοξευτεί στον αέρα με 6G φωνάζοντας το όνομά τους!
Στο Allou! Fun Park όμως, δοκιμή στον έρωτα θα έχουν και οι «ελεύθεροι», οι οποίοι γιατί όχι…μπορεί να βρουν το άλλο τους μισό, καθώς αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα, στις πύλες του Allou! Fun Park, ο κάθε επισκέπτης θα φοράει ένα ειδικό χρωματιστό βραχιολάκι που θα αντιπροσωπεύει το “status” στο οποίο βρίσκεται: πράσινο για τους “singles”, πορτοκαλί για τους “complicated” και κόκκινο για εκείνους που είναι “in a relationship”. Όλοι λοιπόν θα μπορούν να γνωριστούν μεταξύ τους…χωρίς παρεξηγήσεις!
Στο Allou! Fun Park…το παιχνίδι συνεχίζεται πιο ανατρεπτικά από ποτέ, γιατί…
….ο έρωτας φέτος περνάει από το Allou!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...