Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ειρήνη Γεωργίου: Γλυκιά σαν σοκολάτα

Μία νεαρή ηθοποιός, που ζει για τη στιγμή που θα γίνει πρωταγωνίστρια στον κινηματογράφο και το θέατρο. Δουλεύει σκληρά και παρ’ όλο που έχει τελειώσει δραματική σχολή, παρακολουθεί εντατικά σεμινάρια υποκριτικής. Αφοσιωμένη σε αυτό, οδεύει προς την επιτυχία.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Είναι 23 χρόνων και έχει υπομονή και επιμονή όσο δύσκολος και αν είναι ο στόχος της. Είναι γνήσια ταυρίνα βλέπετε. Από μικρή ήξερε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική και, όπως μας λέει, πάντα ξεχώριζε για τις πρωτοποριακές ιδέες της.

ΠΤΥΧΙΑ (γαλλικά και πιάνο): Εχει τελειώσει δραματική σχολή. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας καθώς και Πληροφορικής. Αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το κολύμπι και τη γυμναστική. Της αρέσει να διαβάζει Χημεία και Φυσική και γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Εχει παίξει ένα μικρό ρόλο σε κινηματογραφική ταινία του Γιώργου Ανδρέου, που θα προβληθεί μέσα στο χειμώνα.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Θέλει να πετύχει στη showbiz και να στεφθούν φυσικά οι προσδοκίες της με επιτυχία. Συζητάει για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά. «Λιώνει» για σοκολάτα.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τις ψηλοτάκουνες γόβες -12 πόντων και άνω- το shopping therapy και τα πολλά πολλά ταξίδια!

ΣΥΧΝΑΖΕΙ... στο «Villa Mercedes» καθώς επιτελεί καθήκοντα μετρ. Οπως μας λέει διασκεδάζει αφάνταστα με τον κόσμο και τους φίλους της. Τις ημέρες που δεν δουλεύει προτιμά να της περνάει με καλή παρέα στο σπίτι που είναι και ο αγαπημένος τόπος συνάντησης.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ... πρέπει να έχει έντονη προσωπικότητα και να θέλει να εξελίσσεται συνεχώς. Να την έχει βασίλισσα του και φυσικά να μην υπάρχει το αίσθημα της ζήλιας.
ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...