Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Valentine’s Day @ Semiramis

Το Semiramis Hotel & Restaurant, ο εμπνευσμένος χώρος όπου η τέχνη συνδυάζεται απόλυτα με τη λειτουργικότητα, πιστό στο ραντεβού του, υποδέχεται και φέτος την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με πολλές εκπλήξεις, υπέροχα πακέτα διαμονής και αξέχαστα γευστικά πιάτα!
Για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου, όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου Semiramis, περιμένουν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα διαμονής, με τιμές που ξεκινούν από 290€ για το Standard & Superior Room έως 420€ για την Penthouse Suite. Τα δωμάτια θα είναι διακοσμημένα με τριαντάφυλλα και οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα welcome champagne drink, σοκολατάκια, εκπτωτική shopping card και φυσικά το ειδικό menu του εστιατορίου για εκείνη την ημέρα.
Ο chef του Semiramis Restaurant, Ηλίας Κόκκορης ο οποίος επιμελείται την υγιεινή μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου, ειδικά για την περίσταση, δημιουργεί ένα ξεχωριστό μενού, απόλυτα εμπνευσμένο από το ερωτικό πνεύμα της 14ης Φεβρουαρίου. Για αρχή, το μενού περιλαμβάνει ένα ποτήρι ροζέ Σαμπάνιας, ακολουθεί η σαλάτα με αστακό και passion fruit και στη συνέχεια το απολαυστικό ριζότο με παντζάρι foie gras και κρέμα αμυγδάλου.  Το σορμπέ που προηγείται, προετοιμάζει τους πελάτες του εστιατορίου για το λαχταριστό κυρίως πιάτο, το φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος με σπαράγγια, πουρέ σελινόριζα και σάλτσα από άγρια μανιτάρια. Τέλος, για το πιο «γλυκό» επιδόρπιο του χρόνου, ο chef προτείνει μία τούρτα με σοκολάτα valrhona, πραλίνα και σάλτσα από κόκκινα φρούτα.

Φέτος απλά πείτε …..YES! to LOVE……….

Στα ξενοδοχεία του Yes! Hotels: Semiramis, Periscope, TwentyOne και Kefalari Suites θα ανακαλύψετε εντυπωσιακά ειδικά πακέτα διαμονής από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...