Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Valentine Look: Τολμήστε!

H Hμέρα των Ερωτευμένων προσφέρεται για εντυπωσιακές, θηλυκές εμφανίσεις σε ρομαντικά δείπνα και καλέσματα. Υπάρχουν πολλά τρικ για να φαίνεστε ακόμα πιο sexy. Αν διστάζετε να αποφασίσετε τι θα φορέσετε για να είστε ακόμα πιο ελκυστική, ακολουθήστε τις προτάσεις μας:
Κομψό και ρομαντικό look


Αν θέλετε να θυμίζετε τρυφερό άγγελο, επιλέξτε φόρεμα σε απαλές αποχρώσεις όπως ροζ, ανοιχτό βιολέ και αχνό χρυσό. Δοκιμάστε υφάσματα όπως σιφόν, μετάξι, ή σατέν γιατί αυτά είναι ανάλαφρα και αισθησιακά. Συνδυάστε με ψηλά stilettos και ένα μικρό clutch που να περιέχει καθρέφτη και κραγιόν.

Θηλυκό και ζωηρό look
Για να έχετε μια πληθωρική εμφάνιση θα χρειαστείτε ένα φόρεμα είναι μία φούστα που να είναι φαρδιά με πολλά φρου-φρού ή βολάν. Επιλέξτε ζεστούς τόνος και συνδυάστε με ελάχιστα και πολύ διακριτικά αξεσουάρ.

Χολιγουντιανό look

Θέλετε να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας με ένα glamorous styling; Φορέστε ένα φόρεμα σε φωτεινό χρώμα με πλούσιες μπορντούρες ή άλλα στολίδια. Οι φαρδιές ζώνες και τα ψηλοτάκουνα μποτίνια μαζί με ένα μεγάλο clutch θα συμπληρώσουν τέλεια την εμφάνιση.

Stylish αλλά συντηρητικό look
Ένα μοδάτο φόρεμα σε απλή όμως γραμμή, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, θα είναι το ιδανικό. Προτιμήστε καλής ποιότητας ύφασμα σε ζεστές αποχρώσεις. Συνδυάστε με γάντια και σοφιστικέ υποδήματα.

Sexy αλλά κλασικό look

Αφήστε το φόρεμα και τολμήστε να φορέσετε παντελόνι και μία αποκαλυπτική μπλούζα. Συνδυάστε με ψηλοτάκουνα, ένα chic clutch και φωτεινά αξεσουάρ.

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...